EU Masters: Söprés a francia rangadón, szurkoljatok ma Bluerzornak!

EU Masters: Söprés a francia rangadón, szurkoljatok ma Bluerzornak!

A Lurox vs Bluerzor párharcot semmiképp se hagyjátok ki!

A francia liga ezüstérmese és bronzérmese találkozott egymással a 2022-es Amazon European Masters nyári harmadik negyeddöntőjében, azonban az izgalmak elmaradtak a rangadón. A Team BDS Academy nem ismert kegyelmet az Idézők szurdokában, így a négy ex-LEC-játékost felsorakoztató Vitality.Bee számára véget ért a torna. A mai nap 17:00-s kezdéssel érkezik a Unicorns of Love - Sexy Edition vs Team Heretics Bo5-ös széria, a spanyol együttesben természetesen ott lesz Subicz "Bluerzor" Dániel, a legjobb magyar dzsungelesA közvetítést a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán találjátok meg!

Team BDS Academy vs Vitality.Bee (3-0)

Remekül indította a szériát a C csoport legjobbja, Sheo és Reeker vezetésével viszonylag könnyedén hozta el az első két mérkőzést a BDSA. A harmadik összecsapásra végre összeszedte magát a VITB, kék oldalról megszerezték Sejuanit, amellyel Skeanz tudta kontrollálni az ösvényeket a korai szakaszban. Volt olyan pontja a meccsnek, amikor 4800 arannyal vezettek Szyvengádék, azonban nem gyorsítottak annyit a tempón, amennyit kellett volna. Crownie köszönte szépen a felkínált lehetőséget, amivel élni is tudott. A középső szakasztól kezdve a veterán játékos Lucianje volt az elsődleges veszély a csapatharcokban, amit csak alig-alig tudott megfogni a Team Vitality akadémia csapata. Így elkerülhetetlenné vált a harmadik vereség, a Team BDS Academy viszonylag könnyedén masírozott be az elődöntőbe, ahol a GameWarddal ütköznek meg. 

Egyetlen Bo5 maradt már csak hátra a kieséses szakasz első felvonásából, amelyen eldől, hogy mely klub lesz az LDLC OL ellenfele. A Unicorns of Love SE nagy meglepetésre behúzta az A csoportot, a Team Heretics hozta a kötelezőt, Crownie-ék mögött továbbjutottak a C kvartettből. Bluerzor és Lurox óriási formában van, ezért a dzsungeles hívások meghatározhatják a mérkőzések kimenetelét. A Wukong és a Vi kerülhet a figyelem középpontjába, ezzel a két hőssel érték el a csoportkörökben a legjobb eredményeket az erdészek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bluerzorék továbbjutnak az elődöntőbe?