EU Masters: Ott van az elődöntő, Bluerzorék megcsinálták!

EU Masters: Ott van az elődöntő, Bluerzorék megcsinálták!

Óriásit küzdött a Team Heretics, de megvan a várva várt győzelem.

A 2022-es Amazon European Masters nyári szezonjának utolsó negyeddöntőjében a Team Heretics és a Unicorns of Love Sexy Edition csapott össze. Egyik oldalon ott volt Subicz "Bluerzor" Dániel, a valaha volt legjobb és legeredményesebb magyar dzsungeles, aki élete egyik legjobb szezonját futja. Ellenfele nem volt más, mint az ex-LEC-veterán, a Schalke 04 egykori junglere, Lurox. A két erdész párharca rányomta a bélyegét a szériára, ahogy a Lucian + Nami választások is. Végül Silver Scrapes után, egy mindent eldöntő ötödik összecsapáson diadalmaskodott a spanyol bajnok, így ott lesznek a csütörtöki elődöntőben.

Unicorns of Love Sexy Edition vs Team Heretics (2-3)

Remekül kezdte a szériát az LVP SL frissen megkoronázott királya, Jackspektra és whiteinn Lucian + Nami duójával semmit nem tudott kezdeni Shiganari és winsome. A folytatásban ismét ez az alsó ösvényes páros kapta meg a rivaldafényt, ezúttal az USE csapott le rájuk. 1-1 után rájöttek a németek, hogy nem túl kellemes mindig ugyanattól az ADC-től kikapni, ezért bannolták a hőst, így jöhetett egy Aphelios a norvég srác kezei közé. A 8-0-3-as statisztika és a 22 percnél bedöntött Nexus mutatja, hogy köze nem volt ehhez a mérkőzéshez Luroxéknak. 

2-1-re vezetettek Bluerzorék, de nem tanultak az előző összecsapásokból, így jöhetett egy újabb Lucian + Nami. Shiganariék simán hozták ezt a meccset, ezért nem volt más hátra, mint egy utolsó Bo1 az elődöntőbe jutásért. Az USE ADC-je egy váratlan Varusszal próbálkozott meglepni a jövőre már LEC-ben felbukkanó együttest, azonban ez nem volt a legjobb pick, mert egy buzogányt pörgető, vadmalacon lovagló harcos elől nincs menekvés. A magyar dzsungeles Sejuanival óriásit játszott a legutolsó felvonásban, 18-ból 16 killben benne volt a keze. Ez azt jelenti, hogy a Team Heretics küzdhet meg csütörtökön 17:00-tól a torna egyik legnagyobb esélyesével, a francia liga bajnokával, az LDLC OL-lel. Szerdán délután 5-től a GameWard és a Team BDS Academy Bo5-ös szériáján izgulhattok, a francia rangadót sem érdemes kihagyni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a HRTS vs USE Bo5 legjobbja?