Hardver: Különleges kiegészítőt kaphat az új PlayStation 5 konzol

Hardver: Különleges kiegészítőt kaphat az új PlayStation 5 konzol

A források szerint még várni kell arra, hogy piacra dobják a legújabb PS5-öket.

Belsős informátorok kaptak egy fülest, hogy a Sony már gőzerővel dolgozik a legújabb PlayStation 5 modelleken, amelyek leválthatják a mostani generációt. A még gyorsabb, még erősebb új PS5-ök kinézetben nem, de tulajdonságaikban megváltoznak. A legizgalmasabb funkció azonban egy leválasztható külső lemezmeghajtó, amely USB-C csatlakozón keresztül kapcsolódik a játékgéphez.

A Sony tovább növelné a számokat

2022 júniusában a gyártó kiadott egy jelentést, amelyben beszámoltak arról, hogy a megjelenés óta 21,7 millió darabot szállítottak le a PS5-konzolokból. Erre jönne még 18,5 millió példány az új verzióból. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2023 szeptemberében tarthatnák kezükben a gamerek a nagyon különleges meghajtóval rendelkező terméket. Akinek nincs szüksége erre az extrára, önmagában megveheti a gépet, aki azonban csak a külső lemezmeghajtót szeretné behúzni, arra is lesz lehetőség.

A következő iterációról konkrétumokat a Sony még nem árult el, ezért Tom Henderson fenti posztjának lehet egyelőre csak hinni. A megbízható forrásnak tartott szabadúszó újságíró jelentését fenntartásokkal kezeljétek, azonban az biztos, hogy a generáción belül mindenképpen számíthattok újabb és újabb PS5-modellekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van most PS5-konzolod?