Előzetesen a Hellraiser remake – Üdvözöl a pokol!

Előzetesen a Hellraiser remake – Üdvözöl a pokol!

A Préda után a Hulu újabb legendás horror franchise-hoz nyúl hozzá. 

A Disney holdudvarába tartozó Hulu 2019-től kezdve készít saját gyártású filmeket, melyek ugyan nem feltétlenül sorolhatóak a Hollywoodi szuperprodukciók közé, streamingre pont tökéletesek és abszolút jó minőségűnek számítanak. Ebbe a kategóriába tartozik az augusztus elején debütált Predator előzményfilm, a Préda is, ami remekül fogta meg a ragadozó-filmek szellemiségét és hatalmas sikert aratott az egész világon. Ha még nem láttátok az alkotást, az alábbi cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes ránézni. 

A Hulu egyébként hamarosan ismét egy ikonikus horror franchise-at bolygat meg, október 7-én mutatják be ugyanis az 1987-es Hellraiser film remake-jét, azonos néven. A film eddig eléggé a radar alatt repült és csak pár promóciós kép szivárgott ki Jamie Claytonról, aki Pinhead, vagyis a vérfagyasztó főgenya újragondolt változatát alakítja, nemrég azonban befutott az első előzetes is a filmhez, előrevetítve, mire is számíthatunk. 

Érdekesség, hogy a női Pinheadet még a karaktert korábban nyolc alkalommal eljátszó Doug Bradley is támogatta, mondván ráfér a szerepre egy kis kreatív vérfrissítés. A történet persze hasonló lesz, mint az eredeti, adott egy útját tévesztett ember és néhány szerencsétlen mellékszereplő, akik egy misztikus kirakós segítségével egy másik dimenzióba kerülnek, így szembe találják magukat a pokol szadista papjaival. A film forgatókönyvét részben David S. Goyer írta, szóval reménykedhetünk benne, hogy nem egy gagyi slashert kapunk, hanem valamilyen különlegesebb és minőségibb borzongást. Nektek hogy tetszett egyébként az előzetes? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!