EU Masters: 6 ex-LEC-játékos a Szurdokban, jön az első elődöntő

EU Masters: 6 ex-LEC-játékos a Szurdokban, jön az első elődöntő

Czekolad Reekerrel, Innaxe Crownie-val néz farkasszemet a francia rangadón.

Ezen a héten befejeződik az Amazon European Masters 2022-es nyári szezonja, szombaton megkoronázzák a torna királyát. Jelenleg még négy csapat van versenyben, közte a Team Heretics, avagy Subicz "Bluerzor" Dánielék. A spanyol bajnok holnap 17:00-tól csap össze az Idézők szurdokában az LDLC OL-lel, ráhangolódásképp nézzétek ma meg délután 5-től a Team BDS Academy és a GameWard Bo5-ös szériáját. Mindkét együttesben vannak ex-LEC-játékosok, vagyis az ismerős nevekből garantáltan nem lesz hiány.

Team BDS Academy vs GameWard

Adam, Reeker és Crownshot (Crownie) vezetésével még egyetlen mérkőzést sem veszített el ebben a kiírásban a BDSA, az LFL ezüstérmese magabiztosan száguld a hőn áhított trófea felé. Ebben szeretné megakadályozni őket a GameWard, az LFL negyedik helyezettje, akik hasonlóan könnyedén jutottak el a top 4-be. Czekolad és Innaxe a dörzsölt veteránok magabiztosságával vette eddig az akadályokat, de most egy igazán nagy falat kéne áttörniük. Hiába végződött mindkét gárda negyeddöntője 3-0-val, talán a Team BDS fiókcsapata volt meggyőzőbb. Ők a Vitality.Bee-n gázoltak át, akik a halálcsoportból jutottak tovább a kieséses szakaszba.

Adam agresszív választásaira meg kell találnia a GW-nek a választ, különben a fiatal francia könnyedén elszabadulhat. A BDSA számára a legnagyobb fejtörést az okozhatja, hogyan hatástalanítsák Akabane-t. Mindkét ötösben vannak olyan idézők, akik bármikor képesek előkapni olyan teljesítményt, amellyel carryzni tudják akár egyedül a többieket. Ezért is kiszámíthatatlan, hogy mi lesz a végeredménye a három győzelemig tartó sorozatnak. Egy biztos, nézzétek a magyar közvetítést a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán, akkor biztosan nem maradtok le egyetlen akcióról sem!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintem melyik francia csapat jut a fináléba?