Hirdetés

All Stars Adventure: Nézd élőben a magyar LoL-válogatott meccseit!

Két nap, két Bo3-as széria, a magyar influenszerek felkészültek a küzdelmekre!

Hirdetés

Az All Stars Adventure a Riot Games legújabb kezdeményezése, amely a kelet-közép-európai tartalomgyártókat és véleményvezéreket mozgatta meg. Egy szórakoztató, de mégis kompetitív versenystruktúrát raktak össze a szervezők, amelyből természetesen nem maradhatott ki a League of Legends. Magyarországot AK, Paresz, bLYYY, fejeslovas és Anniewhere képviseli ezen a rendezvényen, már alig várja a magyar LoL-válogatott, hogy elkezdődjenek a vetélkedések. De pontosan mikor és milyen ellenfelekkel akasztják össze a bajuszt a srácok?

09.22. - Magyarország vs Csehország ~18:45-től (Bo3)

Először a csehek keresztezik a hazai csapat útját, akik szeretnék megszerezni első győzelmüket a tornán. AK és Paresz abszolút csúcsformában van, de a többieket sem kell féltelni, sikerült alaposan felkészülni a magyaroknak a tornára.

09.23. - Magyarország vs Románia ~21:00-tól (Bo3)

A második szériában a szomszédokkal csap össze a válogatottunk. Az esélyek szintén jók, azonban nem lehet félvállról venni egyetlen mérkőzést sem. Fontos pontokat jelent minden győzelem, ezért jó lenne 2-0-ra kiütni mindkét ötöst a mai és holnapi szériában.

View this post on Instagram

A post shared by Esport1 (@esport1)

A meccseket Anniewhere szemszögéből követhetitek az esport4tv Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés

Szerinted a cseheket és a románokat is legyőzi a magyar válogatott?

Hirdetés