EU Masters: Bluerzorék háborúba mennek, szurkolj a döntőben a magyar srácnak!

Már azzal történelmet írt Bluerzor, hogy bejutott a fináléba, de a java csak most következik.

2022. szeptember 25. vasárnap, 17:05. A 2022-es Amazon European Masters nyári szezonjának tíz legjobb idézője elhagyja a kezdőt, hogy egy Bo5-ös szériában eldöntse, melyik együttes az ERL-régió legjobbja. A Team Heretics ötösében ott lesz Subicz "Bluerzor" Dániel, a legjobb és legeredményesebb magyar dzsungeles, már csak ezért sem szabad lemaradnod egyetlen megmozdulásról sem. A finálé minden mérkőzését magyar nyelven nézhetitek a lolesports.com felületén (dropokra készüljetek), az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán!

Team Heretics vs Team BDS Academy (17:00-tól, Bo5)

A 12.16-os League of Legends frissítésen csapnak össze az idézők, azon a patchen, amelyben már a reworkölt Udyr felbukkan, de az EUM-en, sőt egyetlen hivatalos Riot versenyen sem lehet pickelni. A kék oldalon a spanyol bajnok játékosai, a vörösön a francia liga ezüstérmesei sorakoznak fel. A csoportkörökben már kétszer találkoztak egymással, akkor mindkét alkalommal Reekerék örülhettek. Most itt az idő a revansra, Bluerzorék az LDLC OL-en már átrágták magukat, egy újabb francia skalppal felülhetnek a trónra.

A főszereplők

Sem a Team Heretics (iBo, Bluerzor, Zwyroo, Jackspektra, whiteinn), sem a Team BDS Academy (Adam, Sheo, Reeker, Crownie, Erdote) nem változtatott, a lehető legerősebb kerettel próbálják meg történelmük során először megnyerni a második lerangosabb európai LoL-bajnokságot. Az alsó ösvényen a mindent elsöprő lendület találkozik a veterán, megfontolt döntéshozatallal. Jackspektra a jövő, Crownshot a múlt, de mindketten abszolút a legjobb formájukban teljesítenek napról napra. Érdemes lesz még odafigyelni a felső részére a térképnek, mivel Bluerzor és Sheo előszeretettel kezdeményez akciókat már a korai szakaszban. Nem lehet elmenni Adam mellett sem, aki néha simán 1v9-ezni tudja a mérkőzéseket, csak egy Aatrox vagy Darius kell a kezei közé. IBónak alaposan át kell gondolnia, hogy mennyire mehet bele az adok-kapokba, mert az ex-fnaticos francia srác minden hibát megbüntet.

A Team BDS Academy még pályát sem veszített (!) az egész EU Mastersen, de ez nem jelenti azt, hogy simán átgázolnak majd a HRTS-en. Mindkét együttes bizonyította rátermettségét, így egy igazán parázs ütközetre van kilátás. Szoríts Bluerzornak, áraszd le a magyar stream csetjét  #TEAMZOR-ral!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hány mérkőzésen dől el a finálé sorsa?