MNEB LoL: Tovább menetelnek Matebuffék, Frenzyék már a nagydöntőben

MNEB LoL: Tovább menetelnek Matebuffék, Frenzyék már a nagydöntőben

Sorozatban harmadik alsó ágas szériáját nyerte meg a KMK Esports együttese, így már a top 3-ban vannak Meighték.

Az egyik legizgalmasabbnak ígérkező összecsapással folytatódott a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H őszi major kupája, ugyanis a felső ági döntőben egymásnak feszült az eddig veretlen Lenovo Legion Honvéd és a Team Plague. A két óriás ütközete végül nem okozott csalódást, ugyanis harmadik mérkőzésen dőlt csak el a továbbjutás. A széria után következett az alsó ági kisdöntő, ahol Rassielék végül alulmaradtak a KMK ellen, de nem távoztak üres kézzel a tornáról. Már csak két darab Bo5-ös párharc maradt hátra a 3 millió forint összdíjazású kupán, amelyeket október 11-én és 12-én követhettek élőben a szokásos csatornákon (Twitch, Esport1.hu, Facebook, Esport1 YouTube).

Lenovo Legion Honvéd vs Team Plague (2-1)

Egy végletekig kiélezett, fordulatos első mérkőzéssel indult útjára ez a párharc, amelyben tényleg nüanszokon múlt, hogy melyik csapat ragadhatja magához az előnyt. Végül Skude és Sk1nzor vezetésével sikerült a Team Plague-nek bedönteni az ellenfél Nexusát, azonban 44 percig tartó meccs nagyon sokat kivett belőlük. 0-1-ről sikerült megfordítania a Bo3-at az LLH-nak, köszönhetően annak, hogy Lagolinas legalább annyira magabiztosan Zoézott, mint ösvényellenfele. Ki kell még emelni Frenzyt is, aki elképesztően magabiztosan játszott végig, még a nyitányon is, amit egyébként elveszített a csapata.

KMK Esports vs Békéscsabai E-sport Egyesület (2-0)

Eddig tartott a Rassiel-show, avagy a görög ligát is megjárt támogató nem tudott Frost fölé nőni a dzsungelben. Matebuff magabiztossága, Meight végtelen nyugalma, valamint a veterán tapasztalat meghozta a gyümölcsét. A Rókák bejutottak az alsó ági döntőbe úgy, hogy sorozatban három szériát húztak be, így kiváló formában várhatják a Team Plague elleni kiesési rangadót.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a KMK vagy a PLG az erősebb csapat?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.