Worlds 2022: Indul a mandula, dropokért irány ma éjjel a magyar stream!

Worlds 2022: Indul a mandula, dropokért irány ma éjjel a magyar stream!

Két hatalmas rangadóval startol el a League of Legends 2022-es világbajnoksága.

Elérkezett a pillanat, amelyre milliók vártak. Ma este 22:00-tól elkezdődik a 2022-es Worlds, a League of Legends hivatalos világbajnoksága. Először a Play-In szakasz ütközetein követhetitek figyelemmel, hogyan teljesítenek az Idézők szurdokában a világ legjobb idézői és együttesei. A maratoni magyar közvetítés közben folyamatosan gyűjthetitek a dropokat, 21:15-től mindenképpen nyissátok meg a lolesports.com oldalát, ahol az esport2tv streamet keressétek.

Play-In első nap kiemelt mérkőzése: DRX vs RNG (~05:00-tól, Bo1)

Egy gigászi rangadóval zárul le holnap hajnalban az első meccsnap. Az egyik oldalon ott van a koreai liga negyedik helyezettje, a másikon a kínai liga negyedikje. A Royal Never Give Up MSI-címvédőként érkezik ebbe a párharcba, Xiaohuék abszolút a B csoport talán legnagyobb esélyesei. Nem szabad leírni azonban Deftéket sem, sikerült megelőzniük az LCK nagy versenyfutásában a Liiv SANDBOX és a KT Rolster ötöseit, ami nem kis teljesítmény. 

A keleti óriásiok Bo1-es összecsapása mellett érdemes még leülni majd a 23:00-kor induló Fnatic vs Evil Geniuses elé is, ugyanis mindkét kezdőben találkozhattok egy-egy szokatlan névvel. Danny helyett az MSI elődöntősének keretében Kaori szerepel majd, Hylissanget Rhuckz váltja az első nap, mivel a bolgár támogató még mindig a koronavírus-fertőzés következményeivel áll hadilábon.

Worlds 2022 - Play-In 1. nap menetrend

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a rangadót?