Harrison Ford lehet az MCU-féle Thunderbolts egyik főszereplője

Harrison Ford lehet az MCU-féle Thunderbolts egyik főszereplője

Az Indana Jones és a Star Wars sztárja bekerülhet az MCU-ba is, bár ezt egyelőre hivatalosan még nem akarják megerősíteni.

Nem indult erősen az MCU ötödik fázisa, ráadásul a Penge felett is egyre nagyobb és sötétebb felhők gyülekeznek, így a Marvelnek nem ártana, ha valami közönség csalogató húzással is elő tudnának állni. Ilyen lehet Hollywood egyik legnagyobb sztárja, Harrison Ford, aki a pletykák szerint csatlakozhat a Thunderbolts produkcióhoz és magára ölthetné Thaddeus "Thunderbolt" Ross tábornok – akit a márciusban elhunyt William Hurt alakított eddig – szerepét.

Egyébként eddig szó sem esett arról, hogy Thaddeus Ross szerepet kapott volna a filmben vagy hogy a Marvel átdolgozta volna-e a szerepet. Ehelyett a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige bemutatta azt a szereplőgárdát, amelyben Florence Pugh (Jelena Belova), Sebastian Stan (Bucky Barnes), David Harbor (Red Guardian), Hannah John-Kamen (Ghost), Olga Kurylenko -(Taskmaster), Wyatt Russell (U.S. Agent), és Julia Louis-Dreyfus (Contessa Valentina Allegra de la Fontaine) is szerepet kapott. A film rendezéséért Jake Schreier felel majd.

Hogy honnan jött a pletyka, hogy Harrison Ford csatlakozhat a Thunderbolts szereplőgárdájához Ross tábornok szerepében? A Variety és a Collider korábbi riportere, Jeff Sneider a The Hot Mic című podcastjában beszélt erről. Sneider szerint a Marvel fontolóra vette, hogy Ford átvegye Ross tábornok szerepét a Thunderboltsban. Még azt is elmondta, hogy egy bennfentes forrása arról számolt be, hogy már a D23 előtt megegyeztek egymással a felek, de Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke közbelépett és megakadályozta a bejelentést, mert Fordnak inkább az Indiana Jones 5 kapcsán kell most a reflektorfényben szerepelnie, ahelyett, hogy összeboronálnák MCU-val.

„A Marvel tagadta, amit mondani készülök és ez leginkább csak időzítés kérdése. Túl korai lenne vagy túl késői a bejelentés? Több forrás is tényként jelezte a megegyezést, hogy Harrison Ford lenne vagy volt a stúdió legjobb választása a Thunderbolts-filmben Ross tábornok szerepére, miután William Hurt elhunyt.”

Kövess Minket!