Worlds 2022: Európai pentakillel és egy őrületes ázsiai rangadóval indult el a Play-In

Worlds 2022: Európai pentakillel és egy őrületes ázsiai rangadóval indult el a Play-In

Ennél jobb kezdésről nem is álmodhattak volna az LEC rajongói.

Kisebb csúszásokkal, de befejeződött a 2022-es League of Legends-világbajnokság Play-In szakaszának nyitónapja. Az Idézők szurdokában kétszer láthattátok a Fnatic és kétszer a MAD Lions együtteseit, vagyis teljes dózist kaptatok az LEC-adagból. Az utolsó Bo1-ben a DRX és a Royal Never Give Up, vagyis a B csoport legnagyobb esélyesei feszültek egymásnak. A második mérkőzésnap hasonló izgalmakra számíthattok, ugyanis duplázik a DRX és az EG, 1-1 parázs csatában igyekszik tartani tökéletes mérlegét a Fnatic és a MAD Lions. A magyar streamet megtaláljátok a lolesports.com oldalán, ahol értékes dropok várnak rátok!

Worlds 2022 - Play-In - 1. meccsnap legfontosabb eseményei

Upset életében először játszhatott a legnagyobb nemzetközi tornán, amit rögtön meghálált egy remek pentakillel. A Fnatic lövészének kicsit váratlanul átengedték Kalistát, amely hős irányításával simán lehozta a The Chiefs elleni mérkőzést.

Meg kell dicsérni a MAD Lionst is, ugyanis Nisqyék szállították a kötelező győzelmeket. Mind az Isurus, mind az İstanbul Wildcats mutatott ugyan életjeleket az Oroszlánok ellen, de a végjátékban sokkal gyengébben tudták megjátszani a csapatharcokat. Elyoya és UNF0RGIVEN az izolált környezet ellenére remekül teljesített, így jelenleg vezeti a B csoportot az LEC negyedik helyezettje.

Végül nem lehet elmenni a legnagyobb rangadó mellett. A DRX és az RNG összecsapásán tökéletes rajtot vettek Wei-ék, 0-3-ba rakták néhány perc alatt az ellenséges Aatroxot. Nem tartott ki azonban túl sokáig a lendület, ugyanis Deft talált egy olyan harcot, ahol három gyilkosságot söpört be. Innentől végig a koreai klub irányította a meccset (hiába Xiaohu Baron lopása), amelyet végül be is tudott húzni.

Worlds 2022 - Play-In - 1. nap összes eredménye

ISG vs MAD (0-1)

FNC vs EG (1-0)

LLL vs BYG (0-1)

MAD vs IW (1-0)

CHF vs FNC (0-1)

DFM vs LLL (0-1)

SGB vs IW (1-0)

DRX vs RNG (1-0)

Worlds 2022 - Play-In - 2. meccsnap menetrendje

22:00 - FNC vs DFM

23:00 - EG vs LLL

00:00 - SGB vs ISG

01:00 - DFM vs CHF

02:00 - EG vs BYG

03:00 - DRX vs SGB

04:00 - MAD vs RNG

05:00 - IW vs DRX

Három Bo1-re lesz érdemes igazán odafigyelni. Az Evil Geniuses a gyenge start után a magabiztos Beyond Gaming ellen javíthat, a DRX a jól indító SAIGON BUFFALO ESPORTS ellen folytathatja menetelését a csoportelsőség irányába, a MAD Lions a Royal Never Give Up ellen őrizheti meg veretlenségét.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a MAD legyőzi ma az RNG-t?