Villám McQueen és Matuka örületes kalandokba keveredik az új Verdák-sorozatban

Villám McQueen és Matuka örületes kalandokba keveredik az új Verdák-sorozatban

Az alkotás pán napon belül felkerül a Disney+ kínálatába. 

Gondoltátok volna, hogy már több mint 16 éve mutatták be a Verdák című filmet? Nos, én is pánikolva kapok most a fejemhez, mennyire elrepült az idő, na de komolyra fordítva a szót, a Pixar alkotása anno akkora siker lett, hogy a történetből szépen lassan egy milliárd dolláros franchise nőtt ki, ami számos további filmet és spin-off sorozatot termelt ki. A Disney-nél úgy gondolták, 2022-ben se maradjunk Villám McQueen és Matuka nélkül, ezért hamarosan érkezik a Verdák az utakon széria, melynek előzetesét az alábbi videóban találjátok. 

A történet szerint egyébként Matuka nővére megházasodik, ezért a két jóbarát átszelik az Egyesült Államokat, hogy odaérjenek az esküvőre, útjuk során pedig őrületes kalandokba keverednek. Találkoznak például szellemekkel, üldözőbe veszi őket egy dinoszaurusz szerű csotrogány, de belefutnak egy idegen invázióba, na meg egy Mad Max-ből szabadult vad bandába is. 

A sorozat premierje előreláthatólag csütörtökön lesz a Disney+ streaming platformon, ennek apropóján pedig a készítők nemrég megosztottak egy új részletet, melyben Matuka sebességrekordernek áll és rakétákkal az oldalán szeli át egy kiszáradt tó medrét. McQueen persze szkeptikus az ötlettel kapcsolatban, de nem lőném le a poént. 

Ti ránéztek majd egyébként a sorozatra? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!