Túl erős lett a Miss Fortune buff - Órákkal a frissítés után hotfixet kapott a karakter

Túl erős lett a Miss Fortune buff - Órákkal a frissítés után hotfixet kapott a karakter

A frissítés után csak órák teltek el, mire a Riot rájött, hogy baj van.

Tegnap élesedett a 12.17-es frissítés, amitől mindenki azt várta, hogy végre felrázza egy picit a metát. A szinte már szokatlanul sok változás láttán pedig azt lehet mondani, hogy a Riot elérte a célját.

Viszont a Miss Fortune buffok becsattantak, sőt talán egy kicsit túl is pörögtek. MF egy ideje nem az a Lövész, aki igazán népszerű lenne az alsó ösvényen. A Lethality változata időről-időre feltűnik és relatív sikereket ér el, de a fejlesztők nem ezt az utat álmodták meg neki. A legutóbbi frissítésben megbuffolták a támadási sebességes változatát, hogy legyen más build lehetőség is. A jó hír az, hogy működött. Csak egy kicsit túllőttek a célon:

"A Miss Fortune erősítések túl erősek lettek. A támadási sebesség alapú változata az átlagos győzelmi aránya fölött teljesít (most 54 % körül van) ezért jön egy gyors javítás"

W - Strout

  • Extra támadási sebesség: 50/65/80/95/110% ⇒ 40/55/70/85/100%
  • Mana: 35 ⇒ 45

Muszáj volt meglépni a mostani változásokat, mert gyakorlatilag egy nap alatt a karakter választási százaléka megduplázódott és a győzelmi aránya is majdnem két százalékot ugrott. Azt persze látni kell, hogy a buffok alapvetően nem a W körül forogtak, sokkal inkább a Double-Up volt lényeges, amin most sem változtattak. Szóval a karakter még minden bizonnyal most is erős és a Strout nerf tényleg csak egy finomhangolt a dolgokon. Szóval a hotfix miatt még nem kell temetni a hőst, bőven lehet még jó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!