FIFA 23: Francia középpályás kapta a legjobb ratinget a Fradiban

FIFA 23: Francia középpályás kapta a legjobb ratinget a Fradiban

A nyáron igazolt játékos az egyetlen gold lapos a csapatban, miközben a legjobb értékelésű magyar az elsőszámú kapus lett.

Remek hírt kapott a hazai FIFA-s rajongótábor, mikor az EA arról számolt be, hogy az FTC végre bekerül a játékukba. Mindenesetre mivel 27-étől már kézhez kapták az új epizódot az előrendelők, 30-ától pedig mindenki játszhatja, kiderült teljes egészében, hogy milyen erőt képvisel hazánk legerősebb együttese. A nyáron az OH Leuven-től érkező 33 éves középpályás az egyetlen gold kártyás a keretben a maga 76-os ratingjével. Az Ultimate Team módban ez valószínűleg kevés lesz, ha valaki komolyabb csapatot akar építeni, de mindenesetre azért mégis jó látni, hogy ott az FTC a FIFA 23-ban és neki lehet vágni vele akár a Bajnokok Ligája megnyerésének is.

A második legerősebb lapot Tokmac Nguen kapta, ő 74-es értékelésnek örülhet, a harmadik, egyben a magyarok közül a legjobb az Dibusz Dénes lett 73-as pontszámmal. Ilyen erősségű kártyával látták el a norvég középpályást, Kristoffer Zachariassent is.

Ami a sebességet (Pace) illeti, ebben a rangsorban Tokmac végzett az élen (87), megelőzve Adama Traorét (86) és Eldar Civicset (84) is. A teljes keretnek a ratingje pedig így néz ki:

A FIFA 23 szeptember 30-ától mindenki számára elérhető PC-n, PlayStation 4 és 5, valamint Xbox One és Xbox Seriex X/S konzolokon egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!