Hirdetés

FIFA 23: Francia középpályás kapta a legjobb ratinget a Fradiban

A nyáron igazolt játékos az egyetlen gold lapos a csapatban, miközben a legjobb értékelésű magyar az elsőszámú kapus lett.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Remek hírt kapott a hazai FIFA-s rajongótábor, mikor az EA arról számolt be, hogy az FTC végre bekerül a játékukba. Mindenesetre mivel 27-étől már kézhez kapták az új epizódot az előrendelők, 30-ától pedig mindenki játszhatja, kiderült teljes egészében, hogy milyen erőt képvisel hazánk legerősebb együttese. A nyáron az OH Leuven-től érkező 33 éves középpályás az egyetlen gold kártyás a keretben a maga 76-os ratingjével. Az Ultimate Team módban ez valószínűleg kevés lesz, ha valaki komolyabb csapatot akar építeni, de mindenesetre azért mégis jó látni, hogy ott az FTC a FIFA 23-ban és neki lehet vágni vele akár a Bajnokok Ligája megnyerésének is.

A második legerősebb lapot Tokmac Nguen kapta, ő 74-es értékelésnek örülhet, a harmadik, egyben a magyarok közül a legjobb az Dibusz Dénes lett 73-as pontszámmal. Ilyen erősségű kártyával látták el a norvég középpályást, Kristoffer Zachariassent is.

Ami a sebességet (Pace) illeti, ebben a rangsorban Tokmac végzett az élen (87), megelőzve Adama Traorét (86) és Eldar Civicset (84) is. A teljes keretnek a ratingje pedig így néz ki:

A FIFA 23 szeptember 30-ától mindenki számára elérhető PC-n, PlayStation 4 és 5, valamint Xbox One és Xbox Seriex X/S konzolokon egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!