Hirdetés

LoL: Így változik a meccskeresés és hősválasztás hamarosan

Igazi ínyencségekkel készülnek a LoL-fejlesztők a következő hetekre és hónapokra.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Megjelent a League of Legends hivatalos oldalán a legújabb fejlesztési napló. A devek képviseletében Riot Auberaun elárulta, hogy milyen újdonságokat igyekeznek belecsempészni a meccskeresésbe és a hősválasztási folyamatokba. A LoL-on dolgozó hatalmas csapat célja nem más, mint a harmadik féltől származó programok (Porofessor, Blitz.gg stb.) kiszorítása, amely szándékot az alábbi tervezett módosítások tökéletesen alátámasztják.

Anonim hősválasztás, avagy a névtelenség áldás és átok egyben

Már a lobbyban rá lehet keresni a csapattársak nevére a különböző oldalakon (op.gg, Porofessor stb.), így azonnal egy hatalmas kupac információ birtokába juthattok. Ha látjátok, hogy az ellenfél bannolta az OTP csapattársatok hősét, akkor megfordulhat a fejetekben, hogy itt az idő angolosan távozni. A LoL szellemiségéhez nem illik ez a magatartás a fejlesztők szerint, ezért azon dolgoznak, hogy elrejtsék az idézőneveket a draft során.

Választási sorrend megváltoztatása

Wild Riftben remekül működik ez a funkció, ezért tervezi a Riot, hogy a League of Legendsben is egyetlen kattintással megcserélhető legyen a hősválasztás során a játékosok közötti sorrend.

Javasolt rúnák és Idézői képességek

A hőskiválasztási és -tiltási fázisba szeretnék beépíteni azt a lehetőséget, hogy ajánlott rúnákat és idézői képességeket választhassanak az idézők. Így spórolnának egy csomó időt a rúnaoldalon történő babrálással, amely gördülékenyebbé tenné a felkészülést az éles meccsekre. Jelenleg ez a funkció ott rejtőzik a Porofessorban, amely addon segítségével egyetlen gombnyomással lehet a profik által használt összeállításokat átemelni a LoL-ba.

A Riot elindította a hadjáratot a harmadik féltől származó segédalkalmazások ellen, remélhetőleg a végső nyertese ennek az idézők lesznek.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te használsz külső programot a LoL-hoz (Porofessor, op.gg, Blitz.gg stb.)?

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Detrix 1 hónapja
  Egy adag bugfixnek jobban örültem volna.
  0 0 Válasz
  • RaavenTheRed 1 hónapja Detrix
   Az már túl megerőltető lett volna nekik.
   0 0 Válasz
 • lepenyember 1 hónapja
  bannolnak is op.gg használat miatt?
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!