Worlds 2022: Ott egy újabb pentakill, már csak két csapat maradt veretlen a Play-Inben

Worlds 2022: Ott egy újabb pentakill, már csak két csapat maradt veretlen a Play-Inben

Még mindig van egy olyan hős, amelyet minden meccsen választottak vagy tiltottak a 2022-es Worldsön.

Nem sok idejük volt a csapatoknak, ugyanis a maratoni első nap után alig 14 órán belül máris folytatódtak a küzdelmek a 2022-es League of Legends-világbajnokságon. A főszerepben ezúttal az Evil Geniuses és a DRX voltak, a két együttesből dupla dózist kaptak a kilátogató és a képernyők előtt ülő nézők. Hiába a fárasztóbb menetrend, nem remegett meg a játékosok keze, az LCS és az LCK negyedik helyezettje is remekül vette az akadályokat. A ma este 10 órakor kezdődő harmadik Play-In napon az MSI-címvédő RNG-t láthatjátok majd két alkalommal az Idézők szurdokában, a magyar közvetítést keressétek lolesports.com oldalán, ahol értékes dropok várnak rátok!

Két együttes maradt veretlen, durrant egy Aphelios pentakill

A Fnatic ott folytatta, ahol az első mérkőzésnap abbahagyta. Humanoidék továbbra sem tudnak hibázni a legélesebb szituációkban, ezúttal a DetonatioN FocusMe játékosai tapasztalták meg saját bőrükön, hogy milyen érzés, ha Upset abszolút csúcsformában játszik.

Szintén remekül lépked öles léptekkel a főtábla felé a DRX. Pyosikot lecserélték Juhanra, a dél-koreai együttes sima 2-0-t hozott tegnap/ma. Érdekesség, hogy mára visszakerül a kezdőbe Pyosik, úgy tűnik nem tudja eldönteni az edzői stáb, melyik dzsungeles illik bele jobban a kezdőötösbe.

Upset után Shogun is szerzett egy hatalmas pentakillt. A SAIGON BUFFALO ESPORTS elképesztően tehetséges lövésze gyakorlatilag szólócarryzte az Isurus elleni Bo1-et, 16-2-6-tal abszolút kiemelkedett a mezőnyből. A vietnami ezüstérmes 2-1-es mérleggel várhatja a folytatást, nagyon jó esélyeik vannak a kieséses szakaszba való továbbjutásra.

Worlds 2022 - Play-In - 2. nap összes eredménye

FNC vs DFM (1-0)

EG vs LLL (1-0)

SGB vs ISG (1-0)

DFM vs CHF (1-0)

EG vs BYG (1-0)

DRX vs SGB (1-0)

MAD vs RNG (0-1)

IW vs DRX (0-1)

Worlds 2022 - Play-In - 3. meccsnap menetrendje

22:00 - LLL vs FNC

23:00 - MAD vs SGB

00:00 - BYG vs DFM

01:00 - EG vs CHF

02:00 - RNG vs ISG

03:00 - CHF vs BYG

04:00 - RNG vs IW

05:00 - ISG vs DRX

Aatroxot eddig minden meccsen tiltották/választották, így ő maradt ilyen statisztikákkal az egyetlen hős a 160 elérhető közül (Udyrt tiltotta a Riot a versenyre). Az A csoportban könnyedén vette az akadályokat a Fnatic, így a brazil LOUDnak nehéz dolga lesz, ha szeretnék megszakítani a sormintát. A B jelzésű hatosból a DRX kiemelkedik, a koreaiak mögött a MAD Lions, a SAIGON BUFFALO ESPORTS és a Royal Never Give Up hatalmas versenyben van a második, már kiemelést érő helyért.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a LOUDot is legyőzi a Fnatic?