LoL: Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Champion's Queue

LoL: Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Champion's Queue

Nemesis szerint sok probléma van a Champion's Queue-val.

A Champions' Queue az elmúlt évek egyik legmegosztóbb újítása volt a kompetitív League of Legendsben. Az NA solo queue számtalan problémájának leküzdésére tervezte a Riot ezt gyakorló környezet, ahova profi vagy annak küszöbén álló játékosok nyerhetnek felvételt.

Ezek a lobbik teljes hangkommunikációval és alacsony pinggel rendelkeznek, lehetőséget biztosítva a játékosoknak, hogy a scrimen kívüli környezetben is releváns gyakorlatra tegyenek szert. Legalábbis ez volt az elképzelés.

A szlovén exprofi azonban egy videóban elemezte a helyzetet, és kifejtette, hogy miért is bukás a CQ. Elárulta, hogy ő is tervezett részt venni rajta, ennek érdekében a Worlds előtt Észak-Amerikába utazott volna, azonban kiderült, hogy nem kapott meghívót. Ami még ennél is bosszantóbb, hogy ennek indokát sem árulták el neki. Gyanúja szerint az indoklás hasonló volt, mint amit a streamer és caster társának, Marc "Caedrel" Lamontnak adtak. Neki azt mondták, ehhez aktív keretben kellett volna lenniük egy olyan csapatban, amely Worlds-kvalifikációs régióban szerepel.

Nemesis a Riot "elszalasztott lehetőségnek" nevezte ezt arra, hogy népszerűsítse a szervert és a jelenlegi hype-ot körülötte, amely gyorsan eltűrhet. Továbbá a Riot a saját szabályait sem tartja be. Nem büntetti a One-trickelést, a dodgeolást és a trollkodást, valamint sok játékos nem üti meg a profi szintet, amellyel a lényegét veszti el a CQ.

"Jelenleg a Champion's Queue-nak nagy a hype-ja a Worlds miatt, de csak idő kérdése, hogy a csapatok mikor hagyják abba a játékot, mert a Worlds csapatok elmennek szünetre, a koreai és kínai játékosok egyszerűen nem szeretik, és még korábban abbahagyják a játékot. A Riot nem próbál meg mindent megtenni a promóció érdekében, hogy életben tartsa a CQ-t."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó ötlet volt a Champions Queue?

  • 77 %
  • 23 %