Worlds 2022: Trollkodás nélkül hoztak Teemo és Garen topot, kiesett három csapat

Worlds 2022: Trollkodás nélkül hoztak Teemo és Garen topot, kiesett három csapat

Olyan karakterek bukkantak fel a VB-n, amelyre talán senki sem számított.

Elérkezett a 2022-es League of Legends-világbajnokság Play-In szakaszának egyik legizgalmasabb mérkőzésnapja, ugyanis ma este 22:00-tól az utolsó Bo1-eken izgulhattok. A csapatok számára a legfontosabb cél, hogy megszerezzék a top 4 helyezés valamelyikét, valamint azon belül igyekezzenek minél magasabb pozíciót megszerezni. Sajnos három együttesnek már nincs esélye a kieséses szakaszra, mivel eddig egyetlen győzelmet sem tudtak bezsebelni. A 2022-es Worlds a magyar közvetítését ma is keressétek lolesports.com oldalán, ahol értékes dropok várnak rátok!

Teemo és Garen top, kiesők és a kézifékező Fnatic

Mindenképpen azzal a Teemóval kell kezdeni az összefoglalót, amely negyedik alkalommal került kiválasztásra a világ legrangosabb League of Legends tornáján. 2017 óta egyetlen egyet sem láthattatok a Worldsön, egészen ma hajnalig, amikor úgy döntött ADD, hogy itt az ideje Aatroxot megköpködni azokkal a dartokkal. Az ötlet eredeti volt, a kivitelezésbe csúszott nem egy hiba, így az RNG simán lenyomta az Isurust.

Szintén az MSI-címvédő tapasztalta meg a saját bőrén, hogy milyen érzés StarScreen Garen topja ellen játszani. Az IW előhúzta a váratlant a kalapból, de a vereséget nem tudta elkerülni a török klub.

Az Isurus és a Wildcats hiába próbálkozott furcsa hősökkel, a végzet utolérte őket az RNG képében. Így az LLA-bajnok és a TLC nyári győztese, valamint az LCO-ból érkező The Chiefs biztosan nem szerepel majd a holnaptól startoló mini-rájátszásban, ennek a három együttesnek tétnélküli lesz minden további összecsapás.

Végül meg kell emlékezni arról a hatalmas győzelemről, amelyet a LOUD szerzett a harmadik mérkőzésnap első felvonásában. A brazil régió képviselője remek játékkal múlta felül a kissé enerváltan játszó Fnaticot, így elképesztően izgalmas utolsó Bo1-ekere számíthattok k az A csoportban ma és holnap hajnalban, ugyanis kiszámíthatatlan, hogy az EG-FNC-BYG-LLL kvartettből melyik szerzi meg a főtáblát jelentő első helyet.

Worlds 2022 - Play-In - 3. nap összes eredménye

LOUD vs Fnatic (1-0)

MAD Lions vs SAIGON BUFFALO ESPORTS (1-0)

Mega Bank Beyond Gaming vs DetonatioN FocusMe (0-1)

Evil Geniuses vs The Chiefs (1-0)

Royal Never Give Up vs Isurus (1-0)

The Chiefs vs Mega Bank Beyond Gaming (0-1)

Royal Never Give Up vs DenizBank İstanbul Wildcats (1-0)

Isurus vs DRX (0-1)

Worlds 2022 - Play-In - 4. meccsnap menetrendje

22:00 - BYG vs FNC

23:00 - LLL vs CHF

00:00 - DFM vs EG

01:00 - IW vs ISG

02:00 - DRX vs MAD

03:00 - RNG vs SGB

Ha pontegyenlőség alakul ki a releváns helyezések kapcsán, akkor az RNG vs SGB után rendezik meg ezeket a Bo1-eket, vagyis a tiebreakereket. A legjobb (vagy legrosszabb) esetben bőven belenyúlhat majd a közvetítés a reggeli órákba, így mindenképpen készüljetek testben és lélekben arra, hogy az elsőhöz hasonló hosszú mérkőzésnap várhat rátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri meg a B csoportot?