Worlds 2022: Egy LEC-csapat már továbbjutott, a másiknak ma szurkolhattok a Bo5-ben

Worlds 2022: Egy LEC-csapat már továbbjutott, a másiknak ma szurkolhattok a Bo5-ben

Elérkezett a 2022-es Worlds Play-In szakaszának rájátszásra, két napon keresztül Bo5-ös szériákon izgulhattok.

A várakozásoknak megfelelően alakultak az utolsó Bo1-es meccsnap eseményei, ugyanis elmaradtak a meglepetések. A 2022-es League of Legends-világbajnokság főtábláján már csak két hely kiadó, ezért játszanak majd ma és holnap az idézők összesen négy darab Bo5-ös szériát. Elsőként a MAD Lions találkozik a SAIGON BUFFALO ESPORTSszal, majd következik a LOUD és a DetonatioN FocusMe összecsapása. kiesési rangadókat keressétek lolesports.com oldalán, ahol értékes dropok várnak rátok!

Behúzta a Fnatic, veretlen maradt a DRX

Az európai LoL-rajongók számára a Fnatic és a MAD Lions volt az a két csapat, amelynek lehetett szorítani a Play-Inben. Az EULCS/LEC egyetlen világbajnoka bár kapott egy méretes pofont a LOUDtól, végül gyorsan rendezni tudta a sorait, így nem jelentett problémát Humanoidék számára térdre kényszeríteni a Mega Bank Beyond Gaming együttesét. Ezzel a győzelemmel, valamint az Evil Geniuses vereségével eldőlt, hogy csoportelsőként egyenes ágon jut a főtáblára a 2022-es nyári LEC bronzérmese.

Miután a nyitónap legyőzte a DRX a Royal Never Give Upot, egyértelművé vált, hogy ők lesznek a B csoport favoritjai. Defték nem is okoztak csalódást, a MAD Lions elleni hatalmas fordítással veretlenül zárták a Bo1-es szakaszt, így már készülhetnek fejben a főtáblás csoportkörökre, ahol a Top Esports, a Rogue és a GAM Esports lesz az ellenfelük.

Worlds 2022 - Play-In - 4. nap összes eredménye

BYG vs FNC (0-1)

LLL vs CHF (1-0)

DFM vs EG (1-0)

IW vs ISG (0-1)

DRX vs MAD (1-0)

RNG vs SGB (1-0)

Tiebreaker: EG vs DFM (1-0)

Tiebreaker: LLL vs EG (0-1)

Worlds 2022 - Play-In - 5. meccsnap menetrendje

20:00 - MAD Lions vs SAIGON BUFFALO ESPORTS (Bo5)

~00:00 - LOUD vs DetonatioN FocusMe (Bo5)

Két darab három győzelemig tartó széria vár rátok ma este és holnap hajnalban. Az LEC negyedik helyezettje a vietnami ezüstérmessel küzd meg azért, hogy eldőljön, melyik ötös állhat ki holnap az Evil Geniuses ellen. A LOUD vs DetonatioN FocusMe győztesére a Royal Never Give Up vár a holnapi másik Bo5-ös szettben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hány meccsig tart majd a MAD vs SGB Bo5-ös széria?