LoL: Égő, nem vették észre a halálos fenyegetést, négyszeres gyilkosság lett a vége

LoL: Égő, nem vették észre a halálos fenyegetést, négyszeres gyilkosság lett a vége

Figyelni kell, Corki a halála után is veszedelmes ellenfél.

Ki jut először eszedbe, ha arra gondolsz, haláluk után is veszélyes hősök, akikre oda kell figyelni, mert különben sok zűrt okozhatnak? Sion? Esetleg Kog'Maw? Jó válaszok lehetnének, ám most nem nyernének. Olyan videót rakott közzé egy felhasználó a legnépszerűbb League of Legendsszel foglalkozó fórumon, amelyet elsőre fejvakarva néztünk végig. Átgondolva teljesen egyértelmű, mi történik, mégis elsőre teljesen szürreálisak az események. Mi történik pontosan?

Corki sétál fel az ellenfél dzsungelében a mides tier 2-es torony irányába. Azonban az ösvény irányából eltalálja egy Lux Q, a Fénycsapda, amitől mozgásképtelen lesz. Elsőre nehéz kivenni, de elnyomja a W képességét, a Valkűrt szabaduláskor, amely a Csomag által fel is lett erősítve. Csakhogy szinte azonnal meghal, ami miatt alig látszik a földön maradó perzselő rész. A helyzetet bonyolítja, hogy mindez a bokorban történik, valamint a maradványai is ráesnek a területre. Az ellenfelek nem is veszik észre, így belesétálnak. Annyira meglepődnek a sebzésen, hogy összevissza rohangálnak benne, aminek a vége egy négyszeres gyilkosság lesz. Nem is tudom melyik a hangosabb: a narrátor quadra kill felkiáltása vagy a Corki-játékos hahotázása.

A közösség azt találgatta, hogy milyen tárgyakat vásárolhatott Corki. A Luden vihara passzívját látjuk, emellett lehetett nála egy Varázslók cipője, Vérszomjas hidra és Manamún is. Jelenleg ez a legnépszerűbb build rá, így nem lenne meglepő választás. Ami viszont sokkolta a közösséget, és valóban felvonja az szemöldököket, az a Lux Q hitboxa. Ez sok vitát generál a játékosok között. Ugyanis a térben a tárgyak, hősök és képességek nem egyértelműek. Corki modellje lebeg, a Csomaggal még magasabban van, amitől máshol látszik, mint ahol valójában van. Ezért találhatta el a Fénycsapda.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hányszor nézted vissza a videót, mire megértetted mi történik?

  • 67 %
  • 8 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 8 %