Hirdetés

A játék nagykövete is kiakadt a FIFA 23 minőségére

Nem várt helyről érkezik az EA irányába a kritika.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Közel sem zökkenőmentes a FIFA 23 indulása, sok kritika éri az EA legújabb futballszimulátorát. A közösség általában kritikus a FIFA-játékokkal szemben – többségében jogosan –, így ez nem túl meglepő és persze az EA is már sokadik alkalommal ejti meg ugyanazokat a hibákat. Az már sokkal inkább meglepő, ha ez egy focistától érkezik, aki ráadásul a cím nagykövete is.

Nem titok, hogy sok futballista játszik a videojátékkal, és presztízs kérdést csinálnak a ratingjeikből. Az azonban már ritkább, hogy azt szólják meg, ahogy kinéznek. Márpedig most ez történt, a Manchester City és az angol válogatott sztárja, Jack Grealish fakadt ki közösségi oldalán.

Szerinte úgy néz ki, mint Sid, a gonosz fiú a Toy Storyból. A rajongók persze jót nevettek a párhuzamon és több mémet is készítettek ennek apropóján, vagy éppen ráphotoshoppolták a fejére Sid arcát.

Persze jó eséllyel nem kell majd Grealishnek egész évben ezt nézni, az EA rendszerint lép és frissíti azok virtuális mását, akik nem elégedettek vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Elégedett vagy a játékosok kinézetével?

  • 0 %
  • 100 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!