Hirdetés

A House of the Dragon nézői felháborodtak a sötét jelenetek miatt, de az HBO bevédi sorozatot

Nevezhetnénk ezt a rajongók szemszögéből a sorozat legsötétebb órájának is.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Elég sokaknak lehetett déjà vu érzésük az HBO Max által sugárzott House of the Dragon hetedik epizódjának láttán, hiszen jó néhány jelenet olyan sötétre sikeredett, amire a Game of Thrones kapcsán már volt példa. Ez a megoldás a készítők részéről sajnos eléggé élvezhetetlenné varázsolja az egyes szituációkat, de akadt olyan példa is, hogy egy egész epizód eltűnt a sötétben. Talán mindenki emlékszik még a The Long Night részben "látott" csatajelenetre, mert azt egy az egyben elrontottál ezzel a módszerrel. Milyen érdekes egyébként, hogy azt és a House of the Dragon 7. részét is az Emmy-díjas Miguel Sapochnik rendezte.

Ettől függetlenül még sok rajongó a Twitteren fejezte ki csalódottságát a túl sötét jelenetek miatt, viszont az HBO védelmébe vette a sorozatot és válaszolt a negatív hangvételű posztokra, mert szerintük ez szándékos kreatív döntés volt a rendező részéről. Azért volt, aki túlzásba vitte a dolgot és egyenesen azt kérte, hogy a forgalmazónak írásban kell bocsánatot kérnie a sötét epizód miatt.

„Nagyra értékeljük, hogy megosztotta véleményét a House of the Dragon 7. epizódjának éjszakai jelenetével kapcsolatban, amely túlságosan is sötét az otthoni képernyőkön. A jelenet tompított megvilágítása szándékos kreatív döntés volt.”

Sok rajongó azt állította, hogy ez a rész nézhetetlen, mert a képernyő egyszerűen túl sötét. A Ringer írója és műsorvezetője, Joanna Robinson megpróbálta figyelmeztetni a rajongókat még az új rész megnézése előtt, hogy érdemes beállítani a tévéket és monitorokat, hogy a képernyők egy kicsit világosabbak legyenek, illetve hozzátette, hogy zárt függönyök vagy lehúzott redőnyök mellett érdemes megtekinteni hetedik epizódot, különben sok mindenről lemaradunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!