LoL: Régi ismerős tér vissza a szurdokba

Lassan itt a szezon vége, a Riot pedig elkezdte csepegtetni a jövő évi változtatásokat.

A 2023-as előszezon változásai szép lassan kezdenek el megjelenni a PBE-környezetben is, így a Riot Games lerántotta a leplet több olyan módosításról is, amely az előszezon során élesedhet. Lássuk, mit tartogat számunkra a jövő.

A Vegytech visszatér

A Vegytech sárkány egy teljesen új erősítéssel és lélekkel tér vissza az idei előszezonban.

  • A Vegytech sárkány a legyőzésekor némi kitartást és gyógyítást/pajzserőt fog adni
  • A Vegytech lélek bónusz sebzést biztosít majd, ha a játékos életereje egy bizonyos szint alá csökken

A Vegytech sárkány mellett a szurdok is kap egy új, vegytech által ihletett megjelenést, tele zauni vegyszerekkel és frissített hatásokkal bíró, mutáns dzsungelnövényekkel.

  • A Gránáttoboz kétszer messzebbre fogja ellökni a hatótávon belül tartózkodókat
  • A Mézvirágok Serkentő gyümölccsé fejlődnek, így már nem lassítják az őket elfogyasztó hőst, és a szokásos gyógyítás mellé egy kisebb bónuszpajzsot is biztosítanak
  • A Jósmenta Osonóvirággá fejlődik. Eltalálásukat követően ezek a növények egy kis, kör alakú területet fednek majd fel maguk körül, illetve egy tölcséralakzatot a találattal ellentétes irányban, ezáltal mozgási sebességet biztosítanak a felfedett ellenséges hősök irányába tartó játékosoknak, a felfedett őrszemek életerejét pedig 1 egységre csökkentik.

Tapasztalati pont változás

Bizonyos változtatásokkal a felső ösvényeseknek szeretnének segíteni, hogy a középső és alsó ösvényhez képest gyorsabban gyarapodjanak, illetve hatékonyabban szerezhessék meg a legfontosabb tárgyakat és érhessék el a powerspike-ot. A módosítások a következők lesznek:

  • Tapasztalat az egyéni ösvényen: az egyéni ösvényekre mostantól 95%-os TP-szorzó vonatkozik (a korábbi 93% helyett) a minionok kapcsán
  • Tapasztalat a páros ösvényen: a páros ösvényekre mostantól 22%-os bónusz TP-szorzó vonatkozik (a korábbi 24,73% helyett) a minionok kapcsán
  • Az arany módosításai a középső ösvényen: mostantól a 14. perc előtt a középső ösvényen megjelenő minionok elleni végső csapás 1 arannyal kevesebbet ad (korábban csak az ágyús minionok értek kevesebbet, 10 arannyal)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szomorú voltál, amikor kivették a Vegytech sárkányt?

  • 23 %
  • 77 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.