FIFA 23: Megérkezett az első frissítés a játékmenet javítása érdekében

FIFA 23: Megérkezett az első frissítés a játékmenet javítása érdekében

Az új patch érinti a cselezést a bírókat és a büntetőket is.

Lassan egy hete nyúzza a közösség a FIFA 23-mat. Rengeteg problémával találkoztak a játékosok, legyen szó az elindításról, játékmenetről vagy szaggató animációkról. Az EA igyekszik javítani a programon, hogy mindenki elégedetten rugdoshassa a gólokat tucatszámra. Lássuk gyorsan, mely területeket érintett a változtatás.

A hivatalos javítási megjegyzésekben az EA fejlesztői azt is elárulták, hogy ezek a kisebb frissítések gyakoriak lesznek, és azt írták, hogy „az élő hangolás lehetővé teszi számunkra, hogy egyes változtatásokat teljes címfrissítés nélkül is bevezethessünk. Ez lehetővé teheti számunkra, hogy gyorsabban és gyakrabban végezzük el a tuningváltozásokat, miközben a játék egyensúlyán dolgozunk".

Bár csak egy kis frissítésről van szó, remélhetőleg megoldást nyújt néhány, az indulás óta fellelhető problémára. A büntetőrúgások mostantól több finomságot igényelnek majd, a rúgás elvégzésének pontossága csökkent. Módosult a technikai dribbling is. Azoknak a csapattársaknak, akiknek nem a legjobb a dribblingje, mostantól a képességét a statisztikáiknak megfelelően csökkentik. Ez a változás kifejezetten azokat a játékosokat érinti, akiknek a dribblinggel kapcsolatos pontszámai 90 alatt vannak A játékvezetői döntések is kaptak egy kis átalakítást. Mostantól kevésbé valószínű, hogy a kisebb test-test elleni küzdelemnél indokolatlan szabadrúgásokat ítélnek. A másik oldalon viszont a bírók nagyobb valószínűséggel osztanak majd piros vagy sárga lapot a kemény csúszós szerelésekért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted javulást hoznak a módosítások?

  • 0 %
  • 100 %