Előzetesen a The Wonder, Florence Pugh Netflixes drámája

Az MCU és a Nincs baj, drágám sztárjának új filmje november közepén kerül fel a platformra. 

2022-re eljutottunk odáig, hogy már a legnagyobb sztároknak sem ciki a streaming platformokra sorozatot vagy filmet készíteni. Mindez egyrészt a világjárványnak, továbbá a szolgáltatók presztízs növekedésének köszönhető, plusz ott van a pénz is, amit már ebben a szegmensben is kifizetnek. A karrierjét derékba törő Will Smith például nem várta meg, hogy a legnagyobb stúdiók jelentkezzenek érte, inkább elment az Apple TV+-hoz az Emancipation című történelmi filmbe, ami akár a visszatérését is elhozhatja. 

Habár Florence Pughnak éppen felfelé ível a karrierje és olyan kasszasikerekben láthatjuk majd a jövőben, mint az Oppenheimer, a Csizmás kandúr új része, továbbá a Düne második fele, a fiatal színésznőnek sem volt ellenére, hogy leszerződjön a Netflix The Wonder című drámájához, amit november 16-án tesznek elérhetővé széles körben. A történet szerint a Pugh által alakított Lib Wright nővért egy különös esethez hívják, mivel a tizenéves Anna O'Donnell már hónapok óta nem evett. Persze mindez a jéghegy csúcsa és a rejtély mélyebb, mint elsőre látszik. Előzetes az alábbi videóban!

A filmet korábban már bemutatták a Telluride filmfesztiválon és a kritikusok zömmel jól fogadták és egyesek szerint Florence Pugh eddigi legjobb alakítását nyújtja benne. A színésznőre rá is fér a siker, ugyanis a Nincs baj, drágám csúnyán megbukott a kritikusoknál és a kasszáknál is és a sajtó csak attól hangos, hogy a rendezésért felelős Olivia Wilde basáskodóba ment át a felvételek között, meg a férfi főszereplőt alakító Harry Styles mekkora primadonna volt a forgatások alatt. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!