Hivatalosan is kiderült a Rejtély Rt. Velmájának szexuális beállítottsága

Hivatalosan is kiderült a Rejtély Rt. Velmájának szexuális beállítottsága

Nem volt teljes az életünk egy ilyen coming out nélkül.

Kiadtak egy újabb adag Scooby Doo DVD-t ezen az őszön, azonban az új kalandok mellett egy érdekes információ is napvilágot látott. A méltán népszerű Scooby-Doo rajzfilmsorozat kapott egy halloweeni különkiadást Trick or Treat alcímmel, ebből pedig hivatalosan kiderül, hogy a nyomozócsapat egyik női tagja, Velma, a lányokat szereti. Ehhez a sztorihoz hozzátartozik, hogy James Gunn 2002-ben elkészített egy Scooby Doo élőszereplős filmet és már akkor meg akarta osztani Velma leszbikusságát a rajongókkal, ám a Warner akkor nem adott erre engedélyt.

Rajta kívül egyébként a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában (2010-2013) című sorozat egyik executive producere, Tony Cervone is irt már erről a dologról korábban:

"Velma nem biszexuális, hanem meleg. Mindig úgy terveztük, hogy egy kicsit furán viselkedjen, amikor Bozonttal randizik, mert az a kapcsolat számára rossz, és nehezen fogalmazza meg, hogy miért."

Utalásokat eddig is tettek tehát Velma szexuális irányultságára és ennek a miértjére, nyíltan viszont sosem fedhették fel a nézők előtt.

"Lehet, hogy ez sokaknak nem tetszik, de ez volt a szándékunk." - zárta akkoriban a mondandóját.

Velma első találkozása Coco Diabloval tehát egyértelműsíti, hogy a Rejtély Rt. nyomozója a saját neméhez vonzódik:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!