FIFA 23: Egy védéssel bebizonyította Gulácsi, hogy a világ legjobb kapusa

FIFA 23: Egy védéssel bebizonyította Gulácsi, hogy a világ legjobb kapusa

Nem evilági reflexek.

Nos, új játék, régi problémák. Nagyon úgy tűnik bizonyos betegségeket a FIFA 23 sem tudott leküzdeni. Ilyen a tizenegyeseknél előforduló anomália. A FIFA 22-ben egy az egyben ugyanezt a bugot felfedezhettük és most ismét előkerült. 

Egy Ultimate Team-mérkőzés során Gulácsi Péter véd egy tizenegyest Rafával szemben. Elindul a kapu jobboldala fele, azonban amint látja, hogy a labda a másik irányba repül, képes kontrollálni a testét, és vetődés közben odamozogni, majd kivédeni a próbálkozást. Gulácsi zseniális hálóőr, de erre talán még ő sem képes. Teljesen megértem a rúgó játékos dühét.

Sokat mondó az is, hogy már a lövés pillanatában felvillan egy kis ablak, ami jelzi, hogy teljesítve van a kihívás, miszerint ne kapjon gólt. Több, mint gyanús. Hypermotion2 ide vagy oda, van még hova fejlődnie a FIFA-nak ebben. Amennyiben szeretnétek dühöngeni, esetleg nevetni egyet, mindenképpen nézzétek meg az alábbi videót. Gulácsi Péter egyébként súlyos térdsérülést szenvedett tegnap a Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, innen is mielőbbi felépülést kívánunk neki!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már ezzel a jelenséggel a FIFA 23-ban?

  • 33 %
  • 67 %