Hirdetés

FIFA 23: Látványos videón hozza meg a kedvet az EA a játékhoz

A videó tényleg hihetetlen lett, nem érdemes kihagyni.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Lassan egy hete, hogy mindenki belevetette a FIFA 23-ba magát. Ennyi idő alatt azért már jelentős mennyiségű játékórát tudhat maga mögött a közösség, amely az első percektől kezdve megkezdte a gólgyártást. Ennek tudatában azért már kirajzolódtak minták, vélemények a játékkal kapcsolatban. Ezek pedig nem felhőtlenek.

Több problémát is kifogásolnak a játékosok, legyen szó a játékmenet sebességéről, az fps-droppokról például szögleteknél, de már több bug is megjelent a mérkőzések alatt. Az EA természetesen dolgozik ezek kijavításán, de közben más lélegzetelállító alkotásokat is készít, mint egy hihetelen reklám, amely egy valós épület falán fut – vélhetően New Yorkban. Jól megdolgoztatja a EA tehát az arcunkat, mert amig a játéktól felmegy a szemöldökünk, a videótól leesik az állunk. Tényleg nagyon menő, de lehet egy kifogástalan (vagy legalábbis a tökéleteshez jóval nagyobb mértékben közeledő) játéknak jobban örülnénk.

A videót az alábbi tweetben nézhetitek meg, nem érdemes kihagyni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Neked tetszett a reklám?

  • 25 %
  • 75 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!