Hirdetés

David Harbour erőszakos mikulásfilmjétől ma már jobb nem lesz!

A december elején érkező Violent Night csavar egy kicsit a klasszikus recepten. 

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Habár még csak október közepe felé tartunk, a nagyáruházak polcaira néhol már kikerült a szaloncukor, plusz Mariah Carey is a közelben settenkedik, hogy elindítsa az All I Want For Christmas Is You című slágerét. Persze a televíziócsatornák, streaming platformok, továbbá a mozik is feszülten várják Karácsonyt, a Reszkessetek betörők például biztos nagy sláger lesz, de az Igazából szerelem is milliók arcára csal majd örömkönnyeket a szeretet ünnepén.  

Szerencsére azért nem csak a bejáratott sikerfilmeket nyomják majd a mozik és a különböző platformok, az Universal Studios például kicsit csavart egyet a klasszikus recepten a Violent Night című filmmel, melyben a Stranger Things sztárjának számító David Harbour alakítja a jóságos Mikulást. Eddig semmi különleges nincs a dologban, a történet szerint azonban egy gazdag családot zsoldosok támadnak meg, a gyanútlan jótevő meg akarva akaratlanul belekeveredik a buliba és John Wick módjára számol le a bűnözőkkel.A film előreláthatólag december elején debütál a mozikban, előzetes pedig az alábbi videóban!

asdasd

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • GeryDee 1 hónapja
    Bírom az ilyen elborult filmeket, nekem való
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!