A Joker és az MCU íróihoz került a Jamie Foxx féle Spawn reboot

A Joker és az MCU íróihoz került a Jamie Foxx féle Spawn reboot

A projekt több éve húzódik, talán az alkotók lecserélése lendít picit a gyártáson. 

A Todd McFarlane képregényíró fejéből kipattant Spawn különleges helyet foglal el a zsánerben, ugyanis nem a Marvel vagy DC égisze alatt fut, mégis rendkívül sikeres az egész világon. A karakter horrorisztikus történetét 1997-ben megpróbálták már szélesebb közönségnek bemutatni, a film azonban hatalmasat bukott mindenféle szempontból is és erősen hozzájárult ahhoz, hogy a stúdiók ne nagyon merjenek képregényfilmekkel kísérletezni az elkövetkezendő években. 

McFarlane persze nem adta fel törekvését, hogy értelmes köntösben lássa viszont művét a szélesvásznon, a projekt azonban több mint öt éve húzódik, ami már nem sok jóra ad okot a rajongók számára. Szerencsére nemrég érkezett némi reménysugár, ugyanis a The Hollywood Reporter információi szerint új írókat szerződtettek az alkotáshoz a Jokert is jegyző Scott Silver, továbbá a Falcon és a Tél Katonáját összerakó Malcolm Spellman személyében. 

Érdekesség, hogy a főszerepet elvileg továbbra is Jamie Foxx játssza, a rendezői székbe viszont még nem sikerült szakembert találniuk. Utóbbi pozíciót eredetileg McFarlane szerette volna betölteni, azonban úgy nyilatkozott nemrég, hogy ha van egy A listás színész, producerek, írók, akkor a rendezőnek is a top kategóriát kell képviselnie. A filmnek egyébként lenne piaca, mivel a DC éppen saját magát nyírja ki, a Marvel meg kezd belefulladni a cukormázba és az ötlettelen történetekbe, szóval a világnak szüksége lenne egy pokoli antihősre, aki kicsit felrázza a kedélyeket. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!