Hirdetés

LoL: Nagyon tökös kinézeteket mutatott be a Riot, mozgásban az 5-ös honor skin is

A 12.20-as LoL-frissítéssel újabb hőskinézetek érkeznek majd a kliensbe.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Összesen hat új hőskinézettel gyarapította a League of Legends hivatalos teszt szerverének felhozatalát a Riot Games. A Bewitching-család kibővült öt új skinnel, amelyek a 2022-es halloween-i ünnep kapcsán készültek el. A közel egy hónappal ezelőtt már bejelentett Three Honors (Háromkitüntetéses) Malzahar szintén megtekinthető mozgás közben, ugyanis a PBE-n kipróbálhatjátok, hogy az ingyenesen megszerezhető karakter mit tud éles körülmények között. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor október 20-án, csütörtökön este tehetitek rá a kezeteket ezekre a vadonatúj kozmetikai tartalmakra, vagyis készíthetitek elő a pénztárcát, mert 1350 RP alatt nem kapjátok meg a tökös gúnyákat.

Bewitching Anivia - 1350 RP

Bewitching Cassiopeia - 1350 RP

Bewitching LeBlanc - 1350 RP

Bewitching Neeko - 1350 RP

Bewitching Senna - 1350 RP

Three Honors Malzahar - Honor 5 token

A mitikus chromák kínálata is hamarosan bővül, ugyanis a High Noon Senna megkapja az egyedi átszínezését.

Természetesen nem hiányozhatnak az egyéb kötelező kiegészítői az új hőskinézeteknek. A 2022-es Bewitching skinekhez 8 chromát választhattok majd, valamint mindegyikhez beszerezhető lesz egyedi ikon is. Szintén a PBE-n találjátok meg a 2022-es rangsorolt szezon Solo/Duo és Flex játékmódjaiban elért teljesítményekért kapott különleges ikonokat. 

Az alábbi galériában az összes új kozmetikai tartalmat (splash artok, chromák, ikonok, emote-ok) átpörgethetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!