Befutott a Super Mario Bros. film előzetese!

Befutott a Super Mario Bros. film előzetese!

A jövő tavasszal érkező alkotásban Chris Pratt adja a legendás karakter hangját. 

2021 őszén nagyot robbant a hír, hogy az Universal Pictures gondozásában készülő Mario-filmre Chris Prattet választották ki a karakter hangjaként. A rajongók első körben kicsit elégedetlenek voltak, mondván a színész stílusa egyáltalán nem illik a találékony szerelőhöz, idővel azonban szépen mindenki megbékélt a dologgal. Egy kreatív fan odáig is elment, hogy összerakott egy kis nem hivatalos előzetest is a hype kedvéért, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

A premier közeledtével egyébként a stúdió marketing gépezete kezd magához térni és a héten már felfedték a film hivatalos poszterét, nemrég pedig közzétették az első hivatalos előzetest is, melyben szemügyre vehetjük kedvenc karaktereinket. Nem nagyon csigáználak tovább titeket, ha kíváncsiak vagytok a Super Mario Bros. címre keresztelt film kedvcsinálóját, indítsátok el az alábbi videót!

Chris Pratt mellett egyébként olyan sztárok adják majd hangjukat a szereplőkhöz, mint Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, vagy Seth Rogen. A szereplőgárda tehát impozáns, de a rendezőkre sem lehet panasz, hiszen Michael Jelenic korábban a Wonder Woman történetéért felelt, Aaron Horvath pedig a Teen Titans sorozatokkal ért el nagy sikereket. Minden együtt áll tehát a sikerhez, a kérdés már csak az, hogy a világ kíváncsi-e Mario-ra? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!