Worlds 2022: A legjobbak legjobbjai a képernyőn, ma elstartol a főtábla

Worlds 2022: A legjobbak legjobbjai a képernyőn, ma elstartol a főtábla

Ha eddig nem néztétek az év legnagyobb LoL tornáját, akkor ma éjjel mindenképpen üljetek le a képernyők elé!

24 együttessel startolt el szeptember 29-én a 2022-es League of Legends-világbajnokság, azonban már csak 16-an maradtak versenyben. Magyar idő szerint 23:00-kor elstartol a Group Stage, avagy a főtábla. Rögtön a nyitómérkőzésen megismétlődik a 2018-as VB elődöntője, az Idézők szurdokában összecsap a Cloud9 és a Fnatic. A további Bo1-ek legalább ennyire izgalmasnak ígérkeznek, ezért hiba lenne elszalasztanotok egyetlen meccset is. A csoportkörök összes eseményét lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar kommentárral, ahol értékes dropok várnak rátok!

Worlds 2022 - Group Stage - 1. meccsnap menetrendje

23:00 - Cloud9 vs Fnatic

00:00 - G2 Esports vs DWG KIA

01:00 - CTBC Flying Oyster vs 100 Thieves

02:00 - JDG Intel Esports Club vs Evil Geniuses

03:00 - T1 vs Edward Gaming Hycan

04:00 - Gen.G vs Royal Never Give Up

Nehéz kiemelni egyet a rengeteg izgalmas összecsapás közül, annyira kiszámíthatatlan, hogy mire lesznek képesek a világ legjobbjai egymás ellen. Ott van a T1 vs EDG, a két egykori világbajnok, akik bár nem nyerték meg a saját bajnokságukat a nyáron, abszolút esélyesek legalább az elődöntőkre. A G2 vs DWG Bo1-en Európa elmúlt évtizedének legeredményesebb klubja és a 2020-as év legdominánsabb ötöse néz farkasszemet egymással. Végül nem lehet szó nélkül elmenni a Gen.G és a Royal Never Give Up záróakkordja mellett. Az idei világbajnokság legnagyobb esélyese megpróbálja legyűrni a 2022-es MSI címvédőjét. Mindenképp igyekezzetek minél több mérkőzést élőben nézni, mert tényleg óriási sztárok és valódi legendák harcolnak majd a Szurdokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Cloud9 vagy a Fnatic kezdi meg győzelemmel a csoportkört?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.