FIFA 23: Haaland továbbra is megállíthatatlan, ez TOTW-tagságot ért számára

FIFA 23: Haaland továbbra is megállíthatatlan, ez TOTW-tagságot ért számára

Mostanában minden a norvég csatárról szól.

Erling Haalandra lassan elfogynak a jelzők. A csapból is ő folyik jelenleg, a futballvilág nagy része róla beszél. Ez pedig nem véletlen. Felfoghatatlan mennyiségben termeli a gólokat, 8 meccsen 14-nél jár a világ legerősebb bajnokságában. 8 találkozó alatt már 3 mesterhármasnál jár, ami a leggyorsabb valaha, Michael Owen követi 48 mérkőzéssel. Ráadásul sorozatban három hazai összecsapáson hozott össze triplát, ez eddig senkinek sem sikerült. Eddig egy olyan PL-forduló volt, ahol nem szerzett gólt, de ott meg gólpasszt adott. Legutóbb a Manchester United hálóját zörgette meg három alkalommal, emellé kiadott két gólpasszt is, így kétség sem férhetett a TOTW-tagságához. Kik lettek a társai?

A rengeteg promóció és különleges lap mellett a TOTW már talán nem a legfontosabb a játékosok életében, de azért remek kis lapokat lehet összeszedni. Ráadásul van több olyan játékos is, akire még számíthatunk a jövőben, hogy bekerül a Hét csapatába, ahol egyre jobb kártyákat kapnak. Ráadásul még csak egy hete fut a játék (2 a FUT, ha a webes alkalmazást is nézzük), így még sok játékosnak jól jöhetnek a TOTW-lapok. 

Az említett Haalandon kívül bekerült még például a Bayern idei talán legjobbja, Jamal Musiala, aki ha így folytatja, hamar nagyon magas ratinget kaphat az EA-től. Ott van többek között Szoboszlaiék csapattársa, Timo Werner. a Romában újra kivirágzó Chris Smalling vagy a Milan-szurkolók egyik kedvence, Rafael Leao is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a legjobb csapatot állították össze?

  • 80 %
  • 20 %