A Nedet alakító színész nem nagyon reménykedik a Pókember 4-ben

A Nedet alakító színész nem nagyon reménykedik a Pókember 4-ben

Jacob Batalon semmi biztatót nem tud a projektről.

A Marvel-moziverzum negyedik fázisának végéhez közeledünk és az etapból már csak az Amazon: Ügyvéd néhány epizódja na meg a novemberben érkező Fekete Párduc 2-van hátra. Utóbbi nagyon nincs könnyű helyzetben, mivel a karaktert eddig megformáló Chadwick Boseman 2020-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt, a palástot azonban tovább kell vinnie valakinek, aki meg tud felelni a rajongók hatalmas elvárásainak. 

Sokan egyébként már inkább az MCU jövőjével foglalkoznak, köszönhetően annak, hogy pár hónapja Kevin Feige a San Diegoi Comic-Con rendezvényen felvázolta, milyen filmeket kapunk majd az ötödik és hatodik fázisban. Az már biztos, hogy készül két új Bosszúállók-film, jön a Fantasztikus Négyes és Deadpool is beköszön majd Rozsomákkal az oldalán, kedvenc hálószövőnkről azonban eddig semmi biztatót nem hallottunk. 

Azt persze korábban már bejelentették, hogy fejlesztés alatt áll a Tom Holland féle trilógia negyedik része, a háttérben azonban a Sony és a Disney úgy marakodik szegény Pókember felett, mint a vadállatok és az egész franchise kicsit a levegőben lóg a jogok miatti csatározás okán. Nemrég egyébként a Nedet alakító Jacob Batalon adott interjút a Collidernek és kifejtette, hogy egyrészt semmit nem tud az esetleges folytatásról, bár szívesen benne lennének a színésztársaival, viszont egyáltalán nem reménykednek semmiben, mondván úgy is a fejeseken múlik minden. 

Fura egy helyzet ez, mert a Nincs hazaút is majdnem úgy járt, hogy nem lett belőle semmi és valószínűleg Batalon is erre gondolt a bizonytalanság fő indokaként. Abban biztosak lehetünk, hogy a Disneyhez csak abban az esetben kerülnek vissza a teljes körű megfilmesítési jogok, ha szőröstül bőröstül felvásárolják a Sonyt, mivel utóbbi soha nem fogja kiadni a kezéből Pókembert, inkább megcsinálnak pár évente egy közepes filmet, csak a végén náluk maradjon a labda. A végén persze a mezei rajongó jár a legrosszabbul, holott ha a stúdiófejesek kicsit visszavennének a kapzsiságból, együtt is építhetnék a karakter jövőjét, univerzumokon átívelve. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!