Worlds 2022: EU parádézott, legyőzték a Démon Királyt, NA a gödör mélyén

Nemcsak az NA-régió, hanem Dél-Korea is alaposan megszenvedte a második meccsnapot a VB csoportkörében.

Elképesztő magabiztosággal vetette bele a küzdelmekbe magát az LEC nyári bajnoka, a Rogue. Comp és Trymbi vezetésével esélyt sem adtak Deftéknek a Zsiványok, így az EU-fanok jó szájízzel várhatták a G2 vs EG és a FNC vs T1 Bo1-eket. A 2022-es League of Legends-világbajnokságon végül összejött a tökéletes start a legrangosabb európai sorozat képviselőinek, ugyanis háromból három meccset behúztak a csoportkör második napján. Mindeközben remekül teljesített Kína is, az LPL-csapatok szintén 3-0-t repesztettek. A nagy vesztesek az LCK és az LCS voltak, csak kevesen számítottak arra, hogy 0-6-ot tudnak felmutatni ezek a major régiós együttesek. Ma sincs megállás, 23:00-tól az újabb adag mérkőzést a lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar kommentárral, ahol értékes dropok várnak rátok!

A főtábla eddigi legnagyobb meglepetése, a Fnatic legyőzte a T1-t

Piszkosul jó draftot rakott össze YamatoCannon, sikerült Upset és Hylissang kezei közé odacsempészni Luciant és Namit, a talán legdominánsabb korai szakaszos alsó ösvényes duót. A német-bolgár szinergia tökéletes volt, Gumayusiék azt sem tudták, hogy merre fordítsák a fejüket, mert minden oldalról kapták a pofonokat. A FNC 2-0-val a csoportja élére állt, nagy lépést tették a rájátszás irányába.

Meiko megmutatta, hogy Threshsel is lehet carryzni

A 2021-es Worlds megkoronázott bajnoka behozta legendás karakterét, hogy megkeserítse vele az NA LCS nyári győztesét. A veterán támogatón keresztül simán behúzta a W-t az Edward Gaming Hycan, ezzel felzárkóztak a T1 mellé.

CaPs végre carry hőst kapott, simán verte az EG-t a G2

Hiába bm-elt végig jojopyun, hiába tett meg mindent Inspired a korai szakaszban, az európai rekorder jött, látott és pusztított. A G2 megszerezte ezzel első győzelmét a csoportkörben, az Evil Geniuses 0-2-ről várhatja a folytatást.

Worlds 2022 - Group Stage - 2. meccsnap eredményei

RGE vs DRX (1-0)

EG vs G2 (0-1)

FNC vs T1 (1-0)

EDG vs C9 (1-0)

TES vs GAM (1-0)

DWG vs JDG (0-1)

Worlds 2022 - Group Stage - 3. meccsnap menetrendje

23:00 - GAM Esports vs Rogue

00:00 -100 Thieves vs Gen.G

01:00 - Edward Gaming Hycan vs Fnatic

02:00 - Cloud9 vs T1

03:00 - Royal Never Give Up vs CTBC Flying Oyster

04:00 - DRX vs Top Esports

A Fnatic a veretlen első félidőért hajt, a Gen.G szeretne végre esélyesként méltó módon játszani. A C9-nak gyakorlatilag ez az utolsó esélye, hogyha szeretné még beleszólni a továbbjutás kérdésébe, de Fakerék ellen nem lesz könnyű dolguk, az egyszer biztos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted veretlenül zárja a csoportkör első félidejét a Fnatic?