Worlds 2022: Hibátlan Zsiványok, három Quadra Kill,  C0-3 az LCS-bajnok

Worlds 2022: Hibátlan Zsiványok, három Quadra Kill, C0-3 az LCS-bajnok

Továbbra is tart az LCS vesszőfutása, még mindig nem tudott egyetlen mérkőzést sem nyerni az észak-amerikai régió.

Egyetlen mérkőzésnap van már csak hátra a 2022-es Worlds csoportkörének első félidejéből, utána két napos pihenőre vonulnak a csapatok. Mindenképpen ráfér majd ez a kis szünet az NA LCS képviselőire, ugyanis a C9-EG-100 trió eddig egy nem túl impozáns 0-7-es győzelem-vereség arányt képes felmutatni. Mindeközben Európa tovább remekel, ugyanis bár a Fnatic viszonylag simán kikapott, a Rogue nem hibázott a vietnami bajnok ellen. A mai nap olyan rangadókra készülhettek, mint a JDG vs G2 és a RGE vs TES. Az újabb kupac mérkőzést a lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar kommentárral, ahol értékes dropok várnak rátok!

Dupla négyszeres, avagy Gumayusi megvillantotta páratlan tehetségét

Meglepően sima vereséget szenvedett a Fnatictól a T1, ezért Fakeréknek mindenképpen szüksége volt egy magabiztos győzelemre ahhoz, hogy ismét esélyesként beszéljenek róluk. A Cloud9-nál jobb ellenfelet nem is kaphattak volna a könnyed ujjgyakorlathoz, két darab négyszeres kiiktatást is szerzett a koreai lövész ezen a rangadónak nem igazán nevezhető összecsapáson.

GALÁzott az RNG, az MSI-címvédő megállíthatatlannak tűnik

Kegyetlen tempót diktált a "Repülő osztrigák" ellen a kínai óriás, GALA vezetésével pillanatok alatt feltörték a PCS nyári királyának páncélját. A Gen.G és a CFO után a 100 Thieves vár Xiaohuékra, papíron semmi akadálya nincs annak, hogy veretlenül várják az utolsó meccsnapjukat a csoportkörben.

Hibátlan a Rogue, kikapott a Fnatic

Az LEC-csapatok közül a G2 pihent, így Larssenéken és Humanoidékon volt Európa szeme. Compék ott folytatták, ahol a DRX ellen abbahagyták, így a GAM Esports sem tudta elkerülni a vereséget. Humanoidékat azonban sikerült legyőznie az Edward Gaming Hycannek, a világbajnoki címvédő főleg JieJie parádés Lee Sin játékának köszönhetően zsebelte be az értékes W-t.

Worlds 2022 - Group Stage - 3. meccsnap eredményei

GAM vs RGE (0-1)

100 vs GEN (0-1)

EDG vs FNC (1-0)

C9 vs T1 (0-1)

RNG vs CFO (1-0)

DRX vs TES (1-0)

Worlds 2022 - Group Stage - 4. meccsnap menetrendje

23:00 - JDG Intel Esports Club vs G2 Esports

00:00 -Rogue vs Top Esports

01:00 - DWG KIA vs Evil Geniuses

02:00 - 100 Thieves vs Royal Never Give Up

03:00 - Gen.G vs CTBC Flying Oyster

04:00 - GAM Esports vs DRX

Az első két Bo1-et semmiképp se hagyjátok ki, ugyanis LEC vs LPL rangadókon rághatjátok le a körmötöket. A G2 Esports és a Rogue is hatalmas lépést tehet a továbbjutás felé, ha sikerül valahogyan térdre kényszeríteniük a kínai topliga döntőseit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hibátlan első félidőt zár a Rogue?