FIFA 23: Így lehetsz a legnagyobb menő a Real Madrid csapatával

FIFA 23: Így lehetsz a legnagyobb menő a Real Madrid csapatával

Amennyiben nem tudsz dönteni, mutatunk egy lehetőséget, hogy állítsd fel a csapatodat.

A Real Madrid a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb klubja, rajongók millió vannak oda érte. Így a FIFA-játékokban is szívesen választják, ez pedig a FIFA 23-ban sincs másképp. Sok remek játékos alkotja, több is, mint 11, ez pedig a bőség zavarát okozhatja Carlo Ancelottinak és a csapatot irányító játékosnak egyaránt. Mi lehet a megoldás?

Felállás

A FIFA 23-ban a Real Madrid számára a legjobb felállást megtalálni kissé trükkös feladat. A 4-3-3 évek óta bevált a Blancóknál, így ez neked is megfelelő lehet. Ebből is a flat verzió elsősorban. Ezzel némileg ellensúlyozhatod Kroos és Modric korlátozottabb mozgékonyságát, amivel rendelkeznek és a teljes potenciáljukat kiaknázhatod.

Kezdő tizenegy

Te inkább a tapasztalat vagy a fiatalos lendület mellett döntesz? Már csak a ratingek miatt a többség valószínűleg Kroos és Modric mellett teszi le a voksát. Vinicius helye valószínűleg megkérdőjelezhetetlen, csakúgy, mint a posztján legjobb értékelést kapó Benzemáé és Courtois-é is. A középpályás duót jól kiegészítheti Valverde, míg Vinicius párja Rodrygo lehet. A védelemben nem sok kérdés van, Mendy-Alaba-Rüdiger-Carvajal tengely helye viszonylag stabil. Ezzel a padra szorul Hazard, Militao, Camavinga és Tchouaméni is, így erős pad tud neked besegíteni, ha szükség lesz rájuk a hajrában.

Taktika

A Real Madrid tele van jól passzoló játékossal, így törekedhetsz a labdabirtoklásra, és a lassabb, stabilabb támadásépítésre. Persze Vinícius sebességével meg is iramodhatsz szükség esetén, de a középpálya mozgékonyságával talán nem ez az elsődleges út. A pálya másik végén a kiegyensúlyozott védekezésnek kell a legjobban működnie, mivel ha túl sokat próbálsz nyomást gyakorolni, az olyan állóképességet igényel, amellyel néhány idősebb játékos egyszerűen nem rendelkezik. 

Ami az utasításokat illeti, Vinícius maradjon elöl, vágjon befelé, míg Rodrygo maradjon a szélen és húzódjon vissza védekezni. Ez azért van, mert ő lesz az, aki a labdát eljuttatja a tizenhatoson belül tartózkodó Benzemának. Modricnak és Kroosnak hátrébb kellene maradnia a támadások során, hogy energiát takarítson meg, míg a védők támogathatják a támadást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a Real Madridot?

  • 25 %
  • 75 %