Dwayne Johnson megerősítette Superman szereplését a Black Adam-ben?

Dwayne Johnson megerősítette Superman szereplését a Black Adam-ben?

A Szikla arra utalt, hogy Superman hamarabb visszatérhet, mint gondolnánk.

Hatalmasat szólhat a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam a mozikban, hiszen a világ egyik legnépszerűbb és legkeresettebb színésze tesz is róla, hogy minél több rajongóját felültesse arra a bizonyos hype vonatra. Szó mi szó, az MCU árnyékában megbúvó DC-re is ráférne már egy bombasiker a filmek terén. Elképesztő módon készült fel a Szikla erre a szerepre, minden eddiginél jobban kigyúrta magát és nem fukarkodott a teaserekkel sem, több ízben megosztott például képeket az alkotásból, illetve beszámolt arról is, hogy készen áll felforgatni a DCEU erőviszonyait. Valószínűleg pusztító ökle sokakban kárt fog tenni a mozifilm végéig, egy valami azonban hiányzik már most az új alkotásból. Ha az anti-hősök között ő a legkeményebb, akkor hiába bizonyítja ezt számtalan módon, ha épp a legfontosabb szereplővel nem tud megütközni. Supermanről egyelőre ugyanis nem sok mindent tudunk, bár Dwayne Johnson igyekezett ebben a témában is beszédtémát szolgáltatni a rajongóknak. Elvileg nagyon sokat gályázott azért, hogy Henry Cavill is bekerüljön a projektbe.

Devin Faraci, a Birth. Movies. Death. egykori főszerkesztője a Marvelvision podcastben a következőkről beszélt:

„Egy csomó kulisszák mögötti dologról hallottam, amiről azt gondolom, hogy érdekes lehet. Például Henry Cavill vissza fog térni a Black Adamben Supermanként, mégpedig azért, mert a Szikla ragaszkodott hozzá. Mármint, nagyon keményen gályázott, minden befolyását bevetette a Warnernél, akik aztán elmentek Cavillhez, aláírattak vele egy új szerződést, amiben az is szerepelt, hogy egy új Superman-filmet is forgatnak vele. És mindezt azért, mert a Szikla őt akarta.”

Aztán a napokban persze maga a főszereplő is tett egy rendkívül furcsa kijelentést:

„Black Adam megállíthatatlan és a legerősebb erő ezen a bolygón… [de] a világegyetem legerősebb és legmegállíthatatlanabb ereje túl sokáig maradt a partvonalon túl.”

Ha pedig az univerzumot is megemlítette, akkor ez nem lehet más, mint Superman. Óriási dolog lenne, ha a mozifilmben feltűnne Cavill is valamilyen formában. Talán az első Black Adam filmben még nem akarják ellőni kettejük gigantikus csatáját, de egy cameo is nagyot dobna a wow faktoron.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!