Oscar Isaac alighanem megerősítette a Moon Knight széria folytatását

Oscar Isaac alighanem megerősítette a Moon Knight széria folytatását

Bár maga a Marvel Studios még nem erősítette meg a karakter visszatérését, Oscar Isaac azonban félreérthetetlen utalást tett Moon Knight Marvel mozi-univerzumos jövőjét illetően.

Év elején indult útjára a Disney+ streamingplatformon az MCU egyik új sorozata, a Moon Knight, amely rövid idő alatt nem csak a rajongók szívébe lopta be magát, de még a kritikusok is csupa jót nyilatkoztak róla – elég csak arra gondolni, hogy a Rotten Tomatoes oldalán 89, míg a Metacritic oldalán 69%-ot kapott. A sorozatban a főszereplőt Oscar Isaac alakítja és annyit érdemes tudni róla előljáróban, hogy Marc Spectorkén egy a disszociatív identitászavarban szenvedő zsoldos, akinek együtt kell dolgoznia és élnie másik énjével, Steven Granttel, valamint az egyiptomi Khonshu istennel (hangja F. Murray Abraham) is, hogy megakadályozzák az egyiptomi istennő, Ammit (Saba Mubarak adja a hangját) felemelkedését.

Annak ellenére egyébként, hogy a Moon Knight a megjelenésekor remek fogadtatásban részesült, az antihős jövője az MCU-ban mégis bizonytalan volt. Nem volt világos, hogy Isaac visszatérhet-e Hold lovagként, hiszen a Marvel kezdetben csak egy rövid életű, limitált sorozatként reklámozta be a Moon Knightot, ráadásul a hat epizódból álló első évadban igyekeztek elkerülni a nagyobb utalásokat az MCU-t illetően. Viszont a Moon Knight utolsó epizódjában bemutattak egy harmadik személyiséget, Jake Lockleyt, ami arra utalhat, hogy Moon Knight története valamilyen formában mindenképpen folytatódni fog. Ami pedig eddig csak találgatás volt, az talán mostanra akár biztos információnak is tekinthető, mivel maga a főszereplő szólta el magát és valószínűleg nem véletlenül tette mindezt. Isaac látszólag megerősítette Moon Knight jövőjét az MCU-ban. A 2022-es New York Comic Con-on megszólaló színész ugyanis válaszolt egy, a 2. évaddal kapcsolatos kérdésre.

„Szeretnél 2. évadot? Csak azt tudom mondani, hogy nem utoljára hallottunk Moon Knightról.”

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy teljesen biztosan viszont látjuk az antihőst, de minden bizonnyal nagyon jó jelnek vehető, hogy a Hold lovag története folytatódni fog a következő években.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!