Worlds 2022: Fnatic, Fakerék vagy a VB-címvédő, de csak ketten jutnak tovább

Worlds 2022: Fnatic, Fakerék vagy a VB-címvédő, de csak ketten jutnak tovább

Az egyik legizgalmasabb csoporttal startol el a 2022-es League of Legends-világbajnokság csoportkörének második félideje.

Két nap pihenőt kaptak a 2022-es Worlds legjobb csapatai, avagy a top 16 mezőnye. Ma este 21:00-tól folytatódnak a küzdelmek, azonban a menetrend kicsit változik. Kizárólag egyetlen csoport kerül a képernyőkre, azonban minden együttest legalább három alkalommal láthattok ma a képernyőn. A Cloud9, a Fnatic, a T1 és az Edward Gaming Hycan lerendezi egymás között, hogy melyik két ötös jut tovább a negyeddöntőkbe. Ha szükség lesz tiebreakerre, akkor azt az EDG vs T1 Bo1 után rendezik majd meg, így akár maratoni közvetítésre is készülhettek. A meccseket lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar kommentárral, ahol értékes dropok várnak rátok!

A sárkánynak három feje van, de az egyiket le kell vágni

Parádésan kezdett a Fnatic, ugyanis az egyetlen európai világbajnok először könnyedén legyőzte a C9-t, majd begyűjtötte Fakerék skalpját. Az EDG kapott egy brutális verést a T1-tól, de utána rendezték soraikat, így a világbajnoki címvédő 2-1-gyel várhatja a folytatást. Hasonlóan 2-1-es mérleget tud felmutatni az LCK ezüstérmese, az egyetlen szervezet a történelemben, amelyik három alkalommal diadalmaskodott az év legrangosabb LoL versenyének fináléjában. Az NA LCS nyáron megkoronázott királya 0-3-mal rendelkezik, vagyis matematikai esélye ugyan még van a továbbjutásra, egy vereség választja el őket a biztos kieséstől.

Worlds 2022 - Group Stage - 5. meccsnap menetrendje

21:00 - Fnatic vs Cloud9

22:00 - T1 vs Fnatic

23:00 - Cloud9 vs Edward Gaming Hycan

00:00 - Fnatic vs Edward Gaming Hycan

01:00 - T1 vs Cloud9

02:00 - Edward Gaming Hycan vs T1

A hármas holtverseny szereplői közül mindegyiknek le kell győznie az amerikaiakat, ugyanis egyetlen eldobott meccs is végzetes lehet számukra. A Fnatic számára már nagyjából 22:30 körül véglegessé válhat, hogy ott lesznek-e a legjobb 8 között. Papíron az EDG és a T1 esélyesebb, mint Humanoidék, de az LEC delegáltjai elképesztően jó formát mutatnak, ezért sosem szabad őket leírni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Fnatic továbbjut a rájátszásba?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.