Faker vs Jensen: Epikus 1v1, amit érdemes többször megnézni

Faker vs Jensen: Epikus 1v1, amit érdemes többször megnézni

Már romokban volt a bázis, amikor Sylas és Akali megtalálta egymást a dzsungelben.

Minden várakozást felülmúlt a Cloud9 teljesítménye a tegnapi mérkőzésnap, legalábbis a Fnatic ellen biztosan. Az eddig nyeretlen NA LCS-bajnok megemberelte magát az európai világbajnok ellen, ezzel megszerezte a negyedik major régió első győzelmét a 2022-es League of Legends-világbajnokság főtábláján. A csoportkör egyik legnagyobb meglepetése után boldogan futhatták le a mérkőzést Blaberék a T1 és az EDG ellen, amelynek köszönhetően 1-5-ös eredménnyel búcsúztak a további küzdelmektől. Összességében hiába a csalódást keltő végeredménye a C9-nak, Jensen és Faker összehozta a 2022-es Worlds eddigi egyik legemlékezetesebb pillanatát.

Faker vs Jensen 1v1-es párharca, avagy Sylast majdnem elkapta Akali, de csak majdnem

A 23. percben, Baron erősítéssel verte a Cloud9 bázisát a T1, de Faker úgy gondolta, itt az ideje a rekorder midesnek ellátni a baját. Szint- és HP-előnyben érkezett meg a párbajra a valaha volt legjobb LoL-os, de sokáig úgy tűnt, hogy Akali meglepetést okozhat. Végül egy tökéletesen elsütött Stopperóra, majd egy remek Flash-játék után elhullott az amerikai középső ösvényes, de ezt a 20 másodpercet még sokáig emlegeti majd a közösség.

A T1 magabiztosan behúzta az A csoportot, így kiemeltként várhatják a negyeddöntők sorsolását. Ezzel párhuzamosan a C9 megcselekedte, amit megkövetelt a haza, nem végeztek olyan csúfos mérleggel, mint a TSM 2020-ban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Jensen ott van a valaha volt legjobb 10 mides között?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.