LoL Worlds: Sztárok hiányoznak majd a színpadról koronavírus miatt

LoL Worlds: Sztárok hiányoznak majd a színpadról koronavírus miatt

Hiába a szigorú intézkedések, megfertőződnek a játékosok.

Úgy tűnik, bármilyen szigorú szabályozást kijátszik a Covid-19 a 2022-es Worlds során. Már a selejtező előtt lecsapott a játékosokra, például Hylissang az első napot ki is hagyta a Fnaticnál, de többen izoltáltan játszottak, nem ülhettek le a színpadra a közönség elé. Ez már velünk marad az esemény végéig, bízzunk benne, hogy meccset senkinek nem kell kihagynia.

Beteg lett például a világbajnoki címvédő középső ösvényese, ezt maga az Edward Gaming jelentette be Twitter-oldalán. „Scout egy második PCR-teszt után pozitívnak bizonyult. Szerencsére a játékos jól érzi magát, és egy elkülönített szobából edz majd a csapattal. Ezen a héten távolról részt vesz majd az EDG mérkőzésein." A poszt megírásakor mással nem volt probléma, ők ott lehetnek a színpadon, reméljük ez így is marad.

Másokat sem került el a kór, a szintén világbajnok Canyon sem lesz ott társaival. A DWG dzsungelese pozitív tesztet produkált, de játékra alkalmas. Mások nem fertőződtek meg a koreai csapatnál. Ahhoz, hogy egy játékos a színpadra léphessen, közvetlenül a meccs előtt szükséges negatív tesztet produkálnia, ez Canyon esetében ma estig valószínűtlen.

Ugyanez a helyzet az egyik legnagyobb favoritnál is. A nyári koreai bajnok Gen.G-t sem kerülte el a vírus, beteg lett a középső ösvényes Chovy, a vezetőedző Score és egy másik edző, Museung is. Szerencsére mindannyian jól érzik magukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kijut a csoportból az Edward Gaming?

  • 50 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 50 %