LoL: Ez a hős kapja a szezonvégi Diadalmas hőskinézetet

LoL: Ez a hős kapja a szezonvégi Diadalmas hőskinézetet

Hamarosan elérkeznek a 12. rangsorolt szezon utolsó napjai, érdemes most megpörgetni még a League of Legendset.

A Riot Games hivatalosan leleplezte azt a hőst, amelyik megkapja a 2022-es, azaz a 12. szezonos Diadalmas hőskinézetet. Az idézők egy teljesen ingyenes Victorious (Diadalmas) Sejuani skint szerezhetnek, ha teljesítik a feltételeket a szezonzárásig. De pontosan mikor lesz vége a jelenleg még futó rangsorolt szezonnak, valamint mit kell tenni ahhoz, hogy jogosultak legyetek a limitált skinre? Erre is választ kaptok az alábbiakban.

Mikor ér véget a 12. rangsorolt szezon?

Az utolsó ranked mérkőzéseket 2022. november 14-én 23:59-ig lehet elindítani, utána lezár a rendszer. A még zajló összecsapásokért természetesen megkapjátok majd az LP-t, de nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat.

Mi kell ahhoz, hogy megszerezd ingyen a Diadalmas Sejuani hőskinézetet?

A feladat viszonylag egyszerű. Érj el legalább Arany IV (Gold IV) besorolást Solo/Duo vagy Flex játékmódban. Ha magasabb tierben végzel (Platina, Gyémánt stb.), akkor extra chromák is járnak a limitált Victorious skin mellé.

Miért pont Sejuani kapja ezt a kinézetet?

Az elmúlt hónapokban megkerülhetetlen szereplője volt a vaddisznón lovagló harcos a kompetitív metának. A felső ösvényen, a dzsungelben, sőt még támogatóként is megszavazták neki a bizalmat a Solo Queue-ban harcoló idézők, valamint a legmagasabb szinteken vitézkedő profik. Egy igazi flexibilis karakterről van szó, amelyik képes volt felvenni a versenyt az utolsó igazi tankkal, amelyiket bármikor vakon pickelni lehetett metától függetlenül. Ornn és Maokai mellett Sejuani volt az az igazán tankos, szívós bajnok, amelyik megkerülhetetlen szereplője (volt) az idei évnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: ElisKalti

Kövess Minket!



Te szoktál mostanában Sejuanival játszani rangsorolt meccseken?