Worlds 2022: Újabb pofon Európának, a Rogue-on múlik innentől minden

Worlds 2022: Újabb pofon Európának, a Rogue-on múlik innentől minden

Zsinórban hat vereséget gyűjtött be az európai régió a 2022-es Worlds főtábláján, remélhetőleg megtörik ez a rossz széria a mai este.

A G2 Esports pontosan ott folytatta, ahol a Fnatic néhány órával előtte abbahagyta. Az LEC 2022-es nyári szezonjának ezüstérmese brutálisan nagy verést kapott az Evil Geniuses együttesétől, majd nem tudott felnőni a JDG Intel Esports Club és a DWG KIA mellé. Ennek köszönhetően a megosztott 3-4. helyen végeztek caPsék a B csoportban, vagyis sikerült ismét ugyanazt a végeredményt elérniük, mint az EG-nek. Az MSI-on ez az elődöntő volt, most jóval hamarabb kiestek a versenyfutásból. A mai nap 21:00-tól egy emberként szurkolhat Európa a Rogue-nak, akik megmenthetik a kontinens becsületét. Az összecsapásokat lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar kommentárral, ahol értékes dropok várnak rátok!

Worlds 2022 - Group Stage - 6. meccsnap eredményei

G2 vs EG (0-1)

EG vs JDG (0-1)

DK vs G2 (1-0)

G2 vs JDG (0-1)

EG vs DK (1-0)

JDG vs DK (0-1)

JDG vs DK (1-0)

Az 1-5-ös mérleg önmagáért beszél. Sem a G2, sem az EG nem igazán tudta felvenni a versenyt a kínai és koreai riválisaikkal, ennek köszönhetően az A csoporthoz hasonlóan az LPL és az LCK képviselői léphettek tovább a negyeddöntőbe. A nap fénypontja mindenképp a tiebreaker mérkőzés volt, amelyen oda-vissza adogatták az előnyt a csapatok. Végül 369 Aatroxa és Kanavi Vi-a megoldhatatlan problémát jelentett deokdam elfeedelt Apheliosának, így a kínai gigász húzta be az első helyet a kvartettben.

Worlds 2022 - Group Stage - 7. meccsnap menetrendje

21:00 - Rogue vs GAM Esports

22:00 - GAM Esports vs Top Esports

23:00 - DRX vs Rogue

00:00 - DRX vs GAM Esports

01:00 - Top Esports vs Rogue

02:00 - Top Esports vs DRX

Compék egyetlen győzelemre vannak attól, hogy legalább egy tiebreakert kiharcoljanak a továbbjutásért, de ha minden jól alakul számukra, akkor 4 győzelemmel már készülhetnek a kieséses szakaszra. A Top Esports eddig a vártnál gyengébben teljesít, miközben a Play-Inből érkező DRX Pyosikkal nem veszített még mérkőzést. A Rogue bombaformában indította a csoportkört, ezt a jó formát kéne átmenteni a mai/holnapi meccsnapra, akkor nem létezhet olyan forgatókönyv, ami ne kedvezne az LEC nyári bajnokának.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Rogue továbbjut a legjobb 8 együttes közé?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.