FIFA 23: Több futballista frissített kinézete is sokkolta a játékosokat

FIFA 23: Több futballista frissített kinézete is sokkolta a játékosokat

Furcsa látványt nyújt a három futballista.

Ahogyan azt a korábbi években is megszokhattuk, az új játékkal több játékos is megújult kinézetet kap. Idén is nagy hangsúly került erre, hogy a rajongók millióinak kedvencei minél élethűbben visszaköszönjenek. Ezt azonban folyamatosan végzi az EA, szóval érkeznek egymás az újabb facescanek. Ez érinti a világklasszisokat, a menedzsereket, de a feltörekvő fiatalokat is. Azonban a legutóbbi frissítés során hiba csúszott a számításba.

A legutóbbi Title Update-et követően a FIFA-rajongók elkezdték észrevenni néhány játékos vadonatúj kinézetét a FUT-ban. Feltűnt nekik, hogy Rafael Leao, Lisandro Martinez és Antony nem új arcot kapott, hanem kopasz lett, amitől nagy furcsa látványt nyújtanak. Nem kell megijedni, nem a Unitednél és a Milannál szerzett stressz okozott ilyen tüneteket, valószínűleg ez csak egy előjele, hogy hamarosan kap egy arcfrissítést a három labdarúgó.

Reméljük a hamarosan érkező arcuk jobban hasonlít majd az eredetire.

Korábban tapasztalhattuk, hogy néhányan fantasztikusan hasonlítanak önmagukra, míg másokat soha nem ismernénk fel, még akkor sem, ha tudjuk, ki van a képen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked benne van a csapatodban Antony vagy Rafael Leao?

  • 33 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 67 %