Brutális vérengzéssel zárul a Sárkányok háza első évada

Brutális vérengzéssel zárul a Sárkányok háza első évada

A készítők szenzációs fináléval készülnek, ahol a Targaryen-dinasztia tagjai egymás életére törnek. 

Magam sem gondoltam volna, de az elmúlt néhány hétben úgy várom a hétfő hajnalt, mint kisgyerekként a karácsonyt, ekkor érkeznek ugyanis a Trónok harca előzményének számító Sárkányok háza új epizódjai. Természetesen ma hajnalban is tűkön ülve figyeltem az új felvonást, a stáblista felvillanásakor azonban realizálódott, már csak a finálé van hátra ebből az évadból, szóval kicsit lejöttem az életről. 

Öröm az ürömben, hogy a készítők mindent is megtettek annak érdekében, hogy A Fekete Királyné címre keresztelt epizód emlékezetes legyen, legalábbis a frissen kiadott előzetes alapján. Figyelem, innentől kezdve csak az olvasson tovább, akit vagy nem zavarnak a spoilerek, vagy látta már a kilencedik részt!

Viserys tehát halott és Alicent kicsit félreértette utolsó kívánságát, ezért Aegont megkoronázták II. ezen a néven. Sokaknak persze van baja a dologgal, mert mesterkedésnek hiszik az egészet vagy éppen Rhaenyrára esküdtek fel, őket viszont vagy elzárják, vagy a csendes nővérekhez küldik. Ez a válaszút várt egyébként Rhaenys hercegnére is, ő azonban badass módjára lelépett sárkányával és hírül viszi Sárkánykőre, mi a helyzet. Daemon és arája persze rögtön kapcsolnak és nekiállnak szövetségeseket gyűjteni, a Viharvégi út viszont elég vészjóslónak ígérkezik. Na de nem is fecsérlem tovább a szót, következzen az előzetes!

Ti várjátok már egyébként a finálét? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!