Az új Black Panther 2 videó megmutatja Ironheart páncélzatát is

Az új Black Panther 2 videó megmutatja Ironheart páncélzatát is

Ha ez a trailer sem hozza meg valaki kedvét a filmhez, akkor semmi.

Valószínűleg sokan szomorúan vették tudomásul, hogy az MCU Vasember nélkül folytatódik a Végjáték után, viszont nem kell teljesen lemondania a rajongóknak a páncélos hősökről. Tony Stark utódját, Ironheartot ugyanis Dominique Thorne kelti majd életre és úgy tűnik már a Fekete Párduc második részében feltűnik a hölgy. A várva várt Wakanda Forever alcímet viselő filmet november 11-én mutatják be a mozikba és ezzel az alkotással lezárul a 4. fázis is a Marvel Cinematic Universe-ben. Persze ez a mű elsősorban azért lesz még érdekes, mert kíváncsian várják a nézők, hogy a Ryan Coogler rendező hogyan oldja meg a néhai Chadwick Boseman által alakított T'Challa pótlását.

Továbbá ez a mozi több fontos karaktert is bemutat, köztük Namort, akit Tenoch Huerta alakít, illetve a fentebb említett Riri Williams (Dominique Thorne) is ekkor lép színre először. Riri 2016-ban jelent meg a Marvel Comics-ban. A 15 éves MIT-hallgató, aki megtervezte Vasember páncéljának saját változatát és belőle vált Ironheart, a szuperhős . Az előzetesben pedig felfedték, hogy Riri hogyan alkotja meg az Ironheart páncélját.

Mi lehet Ironheart szerepe az MCU-ban?

A képregényekben Ironheartot Vasember ihlette, miközben Tony Stark támogatja Riri szuperhőssé válását. Ez a Vasemberhez fűződő kapcsolat nagyon sokat jelent Ironheartnak és hatással lehet az MCU-ban betöltött szerepére is. Robert Downey Jr. Iron Manje volt az MCU Infinity Saga szíve és emiatt, illetve a képregényekben szereplő Starkkal való kapcsolata miatt valószínűnek tűnik, hogy Ironheart viszi tovább Vasember örökségét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!