Hosszú időre leültethetik Ezra Millert a sokadik botrányát követően

Hosszú időre leültethetik Ezra Millert a sokadik botrányát követően

Akár 26 évet is kaphat a Flash sztárja egy tavasszal elkövetett ostoba bűncselekmény miatt.

Ezra Miller úgy tűnik, hogy nem tudja feldolgozni a sztársággal járó hírnevet és úgy viselkedik, mint egy megzavarodott kamasz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy hétfőn kezdődött el a bírósági tárgyalása, ahol egyébként engedélyezték, hogy a színész csak online keretek között jelenjen meg, miután távolságtartási végzés van ellene azzal a férfival szemben, akinek betört a lakásába. Történt ugyanis még májusban, hogy illegálisan behatolt egy lakásba, amikor is a legfőbb célja az alkoholszerzés volt. Természetesen ebben az ügyben ártatlannak vallotta magát Miller, mégis úgy néz ki, hogy akár 26 évet és 2000 dolláros bírságot is kaphat a tettéért.

Az ominózus napon a színész a szomszédtól három üveg alkoholt tulajdonított el és egy ételhez keresett még alapanyagokat, melyet elvileg édesanyjával készítettek volna el. Egy jelentés szerint Miller azzal indokolta tettét, hogy a szomszéd gyerekkori jóbarátja és ezért úgy gondolta, hogy mindenféle probléma nélkül látogatást tehetett nála. Nem ez volt az első botránya a fiatal sztárnak, korábban kiskorú veszélyeztetéséért, illetve vállalhatatlan viselkedéséért is vádat emeltek már ellene.

Ez a helyzet pedig csak olaj lehet a tűzre a Warnernél is, bár a forgalmazó nem is olyan régen ahelyett, hogy felbontotta volna Miller szerződését, inkább a Flash filmjének törlése helyett premier megtartása mellett döntött, melynek dátumát 2023. június 22-ére tűzték ki. Legalábbis jelen állás szerint, miközben a hírek alapján már a folytatás forgatókönyvét is elkészítették. A mostani per viszont biztosan nem vet jó fényt a produkcióra, még akkor sem, ha a színész nyilvánosan bocsánatot kért korábban tetteiért és elmondta, hogy kezeltetni fogja magát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!