Heti akciós LoL-skinek:  Ezúttal is gyönyörű hőskinézetekre csaphatunk le

Heti akciós LoL-skinek: Ezúttal is gyönyörű hőskinézetekre csaphatunk le

Van 1000 RP-nél drágább skin, de ha maineljük a karaktert, megérheti az árát.

Szokás szerint megérkeztek a League of Legendsben a heti leárazások, amik öt hőst és 15 akciós kinézetet foglalnak magukba. Lássuk is gyorsan, hogy ezúttal milyen skinekre csaphatunk le jóval kedvezőbb áron!

Kaptunk már ennél kedvezőbb hetet is, ami az árakat illeti, de arra nem panaszkodhatunk, hogy ne kaptunk volna gyönyörű skineket, így bőven van lehetőség válogatni a kínálatban. Ezúttal van 1000 RP-nél drágább hőskinézet, a Kozmikus fullánk Skarner, amely minden skorpió-mainnek megérheti, mert alapvetően jól néz ki. Azonban azoknak sem kell csüggednie, akik nem RP-milliomosok, a Jaximus és a Halálvirág Kha'Zix 390 RP, a jégpenge Irelia pedig 438 Riot Point.

Azonban ahogyan azt már megszokhattátok, először jöjjön az az öt karakter, amelyet jelentős kedvezménnyel vehettek meg RP-ből. Mivel a hősöket kék esszenciából is megszerezhetitek, ezért csak akkor érdemes valódi pénzt áldozni rájuk, ha gyorsan szeretnétek gyarapítani a gyűjteményt.

  • Kled: 487 RP (-50%)
  • Nocturne: 484 RP (-45%)
  • Pantheon: 316 RP (-60%)
  • Sona: 263 RP (-55%)
  • Twitch: 474 RP (-60%)

Olyan népszerű karakterek hőskinézetei kaptak leárazást, mint a Ahri, Jhin vagy éppen a már említett Kha'Zix, de például Aphelios, Aurelion Sol vagy épp Brand kedvelői is örülhetnek. Ennek ellenére nem egyszerű a választás, mert augusztus 19 óta jóval drágább lett az RP, mint korábban. Azonban szép skinek kerülhetnek a birtokodba, így amennyiben fájt a fogad valamelyikre, most azért olcsóbban megveheted, így érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

AZ ALÁBBI GALÉRIÁBAN MIND A 15 HETI AKCIÓS LOL HŐSKINÉZETET MEGTALÁLJÁTOK PONTOS ÁRRAL ÉS A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKÉVEL!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



TE MELYIK LEÁRAZOTT HŐST SZERETED A LEGJOBBAN?

  • 17 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 33 %
  • 17 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.